Peki buna nasıl itiraz edebilirim bilgisi olan var mı ?
Printable View
Peki buna nasıl itiraz edebilirim bilgisi olan var mı ?
ceza nekadardı reis
128 Lira Eke
50 küsür olaydı uğraşma derdımde 128 de fena kitlemişler ya. vergi dairesine git parayı öde ordaki memura itiraz edicem de sana presuduru anlatıyo basit.
Muhtemelen yanlış okumuştur plakayı.
cezanın yazıldıgı şubeye ibraz edip iptal ettirebilirmişin aracın ruhsatınıda bulundu yanında ilgili ışıgın mobese camerasını inceleterek de düzelttirebilirsin
Çok teşekkür ederim sagolasın..
direk itiraz et banada plaka olayından bi olay oldu sıfır motosiklet aldım motoru satıcam temiz belgesi lazım motoru agustos sonu almıştım temiz belgesinde temmuz borcu gözüküyo plakanın..34 tl di galiba itiraz edemedik cunku motosiklet i o gün satıcaktım..ve başkasının plaka borcunu ben ödedim...bu ülke harbiden .b.tan..bi ülke
köprüden kuzenim kgs kartını unuttuğu ıcın bır kere kaçak geçis yapmış gece.
bakalım kontrol edelım derken 2adet kaçak geçiş gözüküyor biri doğru bızimki diğeri gündüz öğlen vaktı bu çocuk gündüzlerı çalısıyor arabayı hiç almıyor bıle evden evde kullanabilecek kimsede yok
itiraz ettik kule varmış köprüde kamera kayıtlarının olduğu ona gittik adam bıze iki fotoğraf gösterdi bire bir aynı hiç fotoğraf açısı değişmiyor biri karanlık biri aydınlık o köprüdeki kameraların hiç biri okadar milimetrik ayarlı değilki :)
mecbur kaldı üstümüze tahminimce bu muamelecilerin yaptırdığı ceza silme işleri falan bu şekilde yapılıyor millete yüklüyolar cezaları
ahahahah erikli su al şöyle buz gibi :)
istanbul'u bilmem, ankara'da adliyede gidip dileçke yazıyosun, o masrafı bu masrafı kasılıyosun biraz :) bildiğim kadarı ile de plaka ve araç marka-renk bilgileri tutmuyorsa hemen iptal geliyor ...
sonrası için sen de plakayı ikiz yap, mesela 34 ad 2785 yap ceza başka puntoya gitsin
valla ben geçen ay uğraştım 4 sene öncenin park cezası ile 61liralık ceza 200+180 lira olmuş, Allahtan makbuzlarımı asla atmam, dilekçe filan yarım günde sildirebildim sistemden
(Ç)Alıntı plakadır herhalde...
Başka bir açıklaması yok gibi.
ünide bölüm hocasının aracının aynısından 6 tane oldugunu ogrenmiştik hyundai accent plaka aynı renk aynı hersey aynı.
olay ortaya cıkınca ruhsatın baska bırıne verılıp verılmediğini sormuslar hocaya sadece 1 kez boluya giderken çevirmede verdiğini söylemiş sahte polismiş sanırım copy paste yapmışlar
vergi dairesine gitmeni tavsiye ederim
buradada bi arkadaşıma ceza geldi sanayide istanbulda kırmızı ışıkta geçmiş citroen diye ama plaka burda traktörün üstünde:D ya kopyalamışlar yada yanlış görmüşler gitti ödedi :D