User Tag List

Sayfa 1/10 123 ... SonSon
184 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ankara antares polis uygulaması

rs_okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ankara antares polis uygulaması

arkadaslar bıraz once antaresın onunden geldım.4 trafık polısı arabası 4 tanede cekıcı herkesı alıntı yaptı.Bıtane ımpreza bıtane 106 gti bıtane clıo almıslardı.1haftadır orda uygulama var.Oradan gıtmezsenız ıyı olur arkadaslar bılgılendırmek ıstedım.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz önce bende ordaydım egsoz olanı çeviriyolar genellikle.içinde aile varsa bırakıyolar

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akşam 6-7 saatlerinde emek 4. cadde girişinde yunuslar duruyordu gözümün önünde 3-4 arabaya ceza kesdiler sis-egsoz- emniyet kemeri sayıp duruyolardı.

omercanilica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neresı orası :s ?

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu akşam ivedikte dükkandan çıktım arkadaşlar buluşmuş park ettim çıktım arabadan. ekip geldi plakayı aldı fotoğrafını çekti arabanın. hop mop derken topukladım. hadi bakalım eve gelicekmi ceza. park halinde resim çekmek plakayı almakda neymiş yahu ?

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen heryerde çevirme olabiliyor şaşırmamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu akşam ivedikte dükkandan çıktım arkadaşlar buluşmuş park ettim çıktım arabadan. ekip geldi plakayı aldı fotoğrafını çekti arabanın. hop mop derken topukladım. hadi bakalım eve gelicekmi ceza. park halinde resim çekmek plakayı almakda neymiş yahu ?
    valla suanda 3 tane ceza kagıdı var evde.daha odeyemedım nasıl olcak bılmıorum.arabayı cıkaramıcak duruma gelecez heralde.Hep plakama yazmıslar anlam veremıyorum yani.

kayaakin
    Misafir
    app ' larla ilgili mühürlü çift mühürlü 30 tanede mühür bastırsan adamların gıcğı var kesin yazıyorlar kaçarın yok! nefret!

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rs_okan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla suanda 3 tane ceza kagıdı var evde.daha odeyemedım nasıl olcak bılmıorum.arabayı cıkaramıcak duruma gelecez heralde.Hep plakama yazmıslar anlam veremıyorum yani.
    ben illahlah ettim artık. Filmlerimi söktüm bugün. orj egzos bulsam onuda takıcaktım uygun bulamadım. ne varsa söküyorum artık yeter bıktırdılar..

kayaakin
    Misafir
    ben illahlah ettim artık. Filmlerimi söktüm bugün. orj egzos bulsam onuda takıcaktım uygun bulamadım. ne varsa söküyorum artık yeter bıktırdılar..
    aynen katılıyorum...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmo arabam olsa anında sokerım egzozuda bizim arabalarda egzoz cani cigeri arabanın o yuzden bısı yapamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen katılıyorum
    p.tesı ılk ısım ne var ne yoksa sokturecem arabadan 15 mılyarlık arabaya bınıoruz mılyarlık ceza oduyoruz.lanet olsun bısey demıoyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece 11 de aynı uygulamayı bahçeli ve emekde yapıyolar Bu uygulamaların hiç biri kurallara gereği değil bunu hepimiz biliyoruzda bu kadarda abartmak insanı çileden çıkarıyor

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen 7.caddeye 8 araba girdik 8 araba bağlandık çok komik şeyler yeni kasa civice yetkili servisin taktığı egsoz ucu yetkili servisin taktığı cam filmi kıl tüy anlaşılıyoki emniyete gidip aracımda şu var bu var kardeşim diyip hepsini, olabilenleri işletmek işlendiğine dair yazıyı fotokopiletip heryeirne yapıştırmak başka türlü heryeri kameralandırdılar ivedikte dükkanlardaki araçları rahatsız ediyolar boku çıktı bu işin olmazsa plaka iptali yapıcaz böyle olmuycak bu yeni emniyet müdürü iyi abarttı
    ECUTECH İstanbul

dehsettuning
    Misafir
    valla evım etlıkte herguın ordan gecmek zorundayım,,bende soktum komple egsozumu orj cevırdım ne kotu bı durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milliyetdeki yazı çok komikdi artık Ankara polisi soğan sarımsak sucuk yiyemeyecekmiş

http://www.milliyet.com.tr/Guncel/Ha...%20yiyemeyecek

Ankara' da yaşamak cidden zorlaştı. Az önce bir arkadaşımla görüştüm yeni kasa bravosu var sokakdan sola doğru caddeye çıkarken ekip otosu görüp durdurmuş sis farın açık diye polisleri bunun aracın bir özelliği olduğunu anlatıp ceza kesilmemesi için ikna edene kadar canı çıkmış arabayı satıcam abi diyor

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim bankanin onunden hergun personel otolarini hem ceza yaziyor hem parka cekiyorlar cekici ile. gecen hafta haftanin hergunu hem ceza hem cekme islemi yaptilar. bu isleri yaparken oglen yemeklerinide bizim bankada yiyorlar en zorumuza gidende bu. once resim cekiyorlar ceza dosuyorlar sonra cekiciyle goturuyorlar. birak modlamayi normal araba ile bile sokaga cikamaz olduk. gunes rahatsizligimdan dolayi camlarimizi filmlettik ayrica bir baska neden ise esimde araci kullaniyor vve trafikdeki okuz zihniyetli o.cocuklari yuzunden cok fazla onune kirilma kenara koseye kaldirima dogru ustune kirilmaya ve kazaya sebebiyet verilecek davranislara maruz kaldigindan en azindan film cam ile bunun onune gecebiliyoruz. ust makamlardakilerin tuzu kuru kimse isini dogru duzgun yapmiyor vergisini odeyen kurallara uyan bizim gibi insanlara takarlar ancak filmden egzostdan zaten sesimiz cikmiyor ya iti kopugu ugursuzu cakali magandasi trafikde her turlu cirit atsin bunlar bizi avlasin keklik gibi lanet olsun boyle zihniyete haram zikkim olsun aydan aya kesilen 4 asgari ucret tutarindaki vergilerime hic bir kurusumu helal etmiyorum.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hs06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milliyetdeki yazı çok komikdi artık Ankara polisi soğan sarımsak sucuk yiyemeyecekmiş

http://www.milliyet.com.tr/Guncel/Ha...%20yiyemeyecek

Ankara' da yaşamak cidden zorlaştı. Az önce bir arkadaşımla görüştüm yeni kasa bravosu var sokakdan sola doğru caddeye çıkarken ekip otosu görüp durdurmuş sis farın açık diye polisleri bunun aracın bir özelliği olduğunu anlatıp ceza kesilmemesi için ikna edene kadar canı çıkmış arabayı satıcam abi diyor
    mümkünse hicbisey yiyemesinler inş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende etlikdeyim dün baya bi ekip doluydu orası çekici de hazır bekliyodu walla o yolda o trafik de saçma sapan hareketler yapan çok kişi var ama bu kadar abartlması yanlış i

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)