tüp taktırmadan bir deneyelim seninle.. hangi semtte oturuyosun?
Printable View
Abi bugun tüp lafından sonra babamla konustum, tanıdık birilerinin vasıtasıyla bi yer bulduk, hemen götürdüm bıraktım arabayı.. Tüp takılıyo yani.. :D
Keske sabah söyleseydin.. :(
İstersen tüp takıldıktan sonra deneyebiliriz, farketmez yani.. Araba agırlasmıs olacak tüpten dolayı; muhtemelen cok fark eder gidisi.. Ama problem degil benim icin, istedigin zaman deneyebiliriz, hatta alıp kendin kullanabilirsin..
100. Yılda oturuyorum bu arada..
Ozaman kesinlikle tavsiye ederim.. Fiyat/Performans olarak alabileceginiz en iyi arabalardan biri bana göre.. Dedigim gibi yazları Antalyadayım, yoksa yardımcı olmak isterdim..
Bide 90 hp lik almanızı tavsiye etmem, cok yakın bi arkadasım, benden sonra RG almaya karar verdi.. Sabredemeyip 90 hp lik aldı, simdi pek memnun degil motorundan.. Almısken 110 hp lik almayı tercih edin bence..
Şahsi düşüncem;
Evet bu araç alınır performans olarak 206 gti hariç 206'ların en iyisi bence
quik hakkında fikrim yok
ama roland garros iyidir iyi :)
206'nın özel ve en full serisi, ABS'li olanlardan bulabilirseniz, daha donanımlı 206 yok, belki de o sınıfta daha donanımlısı yok...
yeni bir topic açmamak adına buraya eklemek istedim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34840982/detay
sitede bu aracı bilen var mı acaba?ya da yazılanlar dışında eklemek isteyen olursa da güzel olur.
bu araçla ilgileniyorum lakin r.garroslar 4 tekerlek disk frenmiş fakat ilandaki aracın arkalar kampana mı, bana mı öyle gözüktü:S
Kaç kilo bu roland garros lar .
edevlet sorgulamasında bu şekilde çıkmıştı,arkadaşınınz mart ayında mı satmıştı acaba?
Araç Bilgileri
Plaka No35AS9784
MarkaPEUGEOT
Model2001
Sahiplik Belge Tarihi08/03/2010
Tescil BirimiBİLİNMİYOR
Renk 1YEŞİLRenk
2BİLİNMİYOR
Cinsi
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiYOK
yalnız arkalar sanırım kampana ve arkalar kampana olunca 8v 90hp modeli oluyormuş?bilgi vermeniz mümkün mü ya da arkadastan bilgi almamız?