Han 59 deıl sanırım.
Kürşad abının eskı aracı galiba.
Printable View
Han 59 deıl sanırım.
Kürşad abının eskı aracı galiba.
Olmama ihtimali var.Bence Kürşad abıye bır sormak lazım.Görürse yazar buraya zaten.Eski aracı dediğin yaklaşık 2 yıl önce satmış olması lazım.Bır zamanlar Turbo yapmıştı.
HAN59 bukadar yüksek km de olamaz.HAN59 un yolcu airbag ı orjinal değildi.Birde bu aracın çizgileri düzgün HAN59 onca olan şeyden sonra bu kadar düzgün olamaz.
HAN bir ara bizim Alemdağda takılıyordu 2 ay öncesine kadar:)
uzman noldu doğru yolu sendemi buldun hahhaahhhaah ama yanlış ilanı seçmişsinz kanka bu araba ak yolu değil bildiğin b.. yolu :D
patlak gözlü typer :D
arabanın sahibi arkadaşa araba ankaradaymış ordan ist ye gelmiş bende o arkadaştan aldım demiş.
anlaşılan han değil bu araç ozamann.ama cheers arkadaşımın dediği gibi olabilirmi acaba..
Ben Hph ı aldığım gün derincede baktım bu arabaya,araba Kürşat'ın eski ctr..
30 teklif ettim 31 denildi ortayı bulurduk ama biraderim beyazı bir görelim olmassa alırız dedi,Nasip Hph mış ;)
yani abi alınırmı diyosun detayı nedir azçok
bu arada neden ER typer'ı düşünmüyorsunuz atmo hali ile fiyatı çok uygun yaptı Erdem
sahibi öyle demiş ankaradan gelmiş araba sonra ist deki sahibindende şuanki sahibi almış genede tşk ederim bende söyledim bakalım bugün yarın götürüp baktırır arabaya bi serviste.
Hayırlısı kardeş, bu Dbs de güzel ;)