wolrath barışla maytap geçiyoruzda sanırım şu video güzel bir anlatım olmus dikkatli ve tamamen izleyince mantıklı geldi..
http://www.youtube.com/watch?v=BrZI2j4qdho
wolrath barışla maytap geçiyoruzda sanırım şu video güzel bir anlatım olmus dikkatli ve tamamen izleyince mantıklı geldi..
http://www.youtube.com/watch?v=BrZI2j4qdho
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
herrkez helalleşsin. bende p.tesi gidiğ sıfır m3 kredisine gircem 10 yıl vadeli.
2012 ye kadar tadını cıkartıyım bari yan yan
Dr. Ecu
Bugün bi yerde ayı bombalama konusunda bi yorum okudum koptum...
Bu iblisler yüzünden ay ışıgında bile sevişemiyeceğiz
Burakın beyler peyganberimize bile sağdece yatsı ile akşam arasında olacagı tiyosu verilmiş ne zaman olacağı hangi insan evladı bilece ki !
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
emr kıyamet günü değil bu istatiksel olarak dünya nüfuısunun 3-2 si ölüyo felakteler nedeniyle. kıyamet günü geliyo demiyoruz ki![]()
Dr. Ecu
şaka bi yanada harbi tırsttım ben..daha ömrümüzün en güzel yaşındayız
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Valla daha önce böyle konular cok cıktı filmler cekildi bende bunlardan biridir diye tıs gectim izlemedim, daha önceki muhabbetleride bilmiyorum ....Eger dediğin gibiyse bunun olacagı zaten belli.Dünyanın ayarıyla oynadık içine ettik yavaş yavaş alıcak hıncını..işin kötü tarafı geri dönüşümü cok zor.Onuda gectik afrikada susuzluktan ölenlerin sayısı şimdi bile milyonlar...Onu bunu bilmiyorum gidişimiz iyi değil allah hepimizin sonunu hayır etsin.![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
yakında alıen lar da gelır
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
mardukk 2012 de dünyanın yakınından geçicekk dendi. buda btn düzenin alt üst olması demekti buna dair kocaman bir kitap yazıldı. ama son 1 sene içerisinde marduk un geçiceği yalanlandı arkadaşlar..
Yıl 2000 hatırlatırım, hayat duracaktı. Bilmemne kabilesini de ekleyin tamam...
Dur bakalım... Yıl kaç? He doğru 2009.
Bilinmeyen bir şey değil zaten dünya gittikçe güneşe yaklaşmıyor mu? Zaten insanlar dünyanın anasını ağlatmıyor mu? 1 inek bile yılda 12 arabanın çıkarttığı metanı çıkartıyor gerisini siz düşünün artık. Dolayısı ile gelip Mars veya her ne ise onun çarpmasından önce bizi daha ne felaketler bekliyor.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
boşuna okuyoruz yaahadi içelim marduk ta gelio ztn boş werin kafam güzelken gelsin ( misal şimdi) bn konuşur yollarım gerekirse kawga ederiz sorun diil
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
2000'deki olay tamamen bilgisayar odaklıydı. Yazılımların ( özellikle biosların ) 99'a kadar ilerleyip 99 da 100 yerine 00'a dönmeleri tehlikesi söz konusuydu. 00'a dönüşte de bankaların hesapların akla gelebilecek bir çok noktada hatalar doğacağından "felaket" olarak adlandırıldı.
Kıyamet değil, felaket. Karışıyor bu 2 kavram bazen birbirine. Kıyamet yaşamın sonu demektir. Tüm dinlerde geçen "son" 'u işrate eder. Felaket ise büyük çaplı ölümcül olaylardır. Burada top yekün bir "son" söz konusu değildir.
Kısaca 2000'deki olay insan ürünü olan bilgisayarlardan doğacak bir felaket öngörüsüydü, 2012 ise doğal olaylardan doğacak bir felaket öngörüsü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)