aklımdan neden olmasın demek geldi ama beşiktekinden girdim annesi ile devam edip mezardakinde sonlandırdım işi oda bi güzel dinledi dinledi kapattım sonra:D
Printable View
Vay be.İşsizlikten hırsızlık artıyor.Araba teyibini geçtik adamlara angellera aynalara da dadanmaya başladı
bilen bilir
etiket diye tabir edilen aksesuarlar az para etmez...
etiket aksesuarlarım kaç kere çalınıyor
her ay kafadan 200-300 tl zararım var
bende tamamla tamamla bir yere kadar
tamamlayıp takmamaya karar verdim
Bu arada arayan numara 0537 365 7722..Ismi Cengizmis...Aradim bagirdim cagirdim savciliga sikayette buluncam dedim salaga yatti birseyden haberim yok benim fln dedi.....
Aynı olay bizim'de başımıza geldi polisiz şifre kıracaz bilmem ne abuk subuk şeyler Allahtan anladık ve yollamadık..:) ama bu tür şeylerle insanları kandırıp çok kontor alıyolar şerefsizler çevremde bu olaya düşen epeyi insan görüp duydum umarım bir an önce bulunur bu şebeke.. :)
Var böyle olaylar malesef.
Yazlık komşumuz aynı şekilde dolandırılmıştı yaklaşık 1000liralık kontur almıştı daha sonra jeton düşünce savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmuştu.
Mahkeme falan filan arayanların isimleri belli oldu dava açtı,size dedikleri gibi dolandıranlar urfadan çıktı.
valla beyler bu polis ayağına tlf'dan kontur isteme olayı fena yaygın hergün 1 yığın insanı düşürüyolar dikkat edilmesi lazım yazık günah insanlara hem korku oluyor hemde para gidiyor..
benim pederide düşürüyolardı boyle allahtan son anda uyandıkda wermedik konturleri baba diyorum kim arıyo telefondaki ses kimseyle konusmayın falan diyo bayada otoriter konusuyo baktım bizim peder kuzu oldu vercek konturleri :D :D aldım telefonu zorla kulagundan saydım sövdüm kundaktan girdim mezardan cıktım telefonu kapadım babam şoklarda tabi bu arada sora jandarmaya polise falan gittik acıkladılar babama durumuda adam rahatladı yoksa bana hala polise küfrettin falan diyodu yolda konturleride geri verdik tabi ben arada 500lüğe çöküntü oldum :D
beni bu şekilde aradıklarında direk suratlarına kapatıyorum en temizi :)
sende dikkat et kardeş eve alarm vs.. tedarikli olmak lazım en azından
Bundan önceki arabam Tofaş Şahindi. Depodan benzini çaldılar yarım depo, ötesi yoktur sanırım :D