Abi o 1-2 ayarı bana söyleyebilir misin?:) Bazen cinnet geçirtiyor da:)
Printable View
bence sakın wento filan alma bıraz uzun konusunca kulagı agırmaya başlıyo ınsanın sar degerlerı cok yuksek samsungun dokunmatıgınıde kullandım hıc memnun kalmadım bence bu 2 telefondanda vazgec :)samsung alıcaksanda dokunmatik alma derım ben
Evrencim ayarları düzeltmeme rağmen kötü olduğunu düşünüyorum. Zamanında çok kurcaladım makineyi ama maksimum kabiliyeti bu, daha iyi şekilde çalışmıyor. Bu biraz da ihtiyaçlarla ilgili. Görüntülü konuşmayı kullanmıyorum. TV'yi de kullanmıyorum. Fotoğraf da çekmiyorum. Ben biraz da bu konuda katıyım. TV'yi oturur evimde izlerim, fotoğrafı makinesinde çekerim, görüntülü görüşmeyi de sadece bilgisayar üzerinden yaparım. Evet baya bi katıymışım :D
İpod touch aldım geçen ay. Onu kullanmaya başladıktan sonra neden iphone almamışım diye düşündüm. İpod'un dokunmatik ekran kabiliyetinden sonra samsung omnia'ya basınca bir de içimden telefon açmak bile gelmiyor tuşlara basıp. O kadar moral bozdu omnia bende :D
Özellik önemli değilse ben bugun aldım 6303 Nokia , pratik ve şirin bir telefon...6700 da var onu da tavsiye ederim , ancak fiyatının telefonu değil , biraz pahalı satıyorlar.
Nokıa E63 tavsıye ederım...kullanımı kolay...pahalı deıl... wıreless olayı var...
sony ericsson g705...alacağım tek tel
Wentto Luxury şimdi baktım link.den.bugunde arkadaşa telefon alırken.gördüm tıpkısı ferrari yazıyodu.tipik tasarım sanki bişey varmış gibi.
samsung s5603 çok kişide var hoş kibar ideal kullandım tek kıl olan seş rehber.ve sinirli oldugunda tokunmatik.dahada sinir ede bilir.Wentto Luxury' şiddetle yanaşma.
NOKİA(köpek) SAMSUNG (kedi)
dostum sen bu nokia düşmanlıgından vazgeckı basın agrımasın diğerlerini alıpta. madem iphone pahalı diyosun biz gecen hafta kız arkadasıma e71 aldık gercekten mukemmel telefon telefon almadan mutlaka ıncele derim 800 mılyon gıbı fiyatı var cin mallarına 500 u gozden cıkardıysan e71 o parayı sonuna kadar hak edıyor
E71 tarzı da HTC S620 kkullandım PDA , çok kalabalık görünüyor telefona bakınca klavyesinden dolayı , onu da bir arkadaşıma verdim o kullanıyor .
Vertu Ferrari'ye de baktım da , çin malına güvenemiyorum bir de ekran yazıları abuk subuksa küçük harf falan atarım herhalde onu da...
Sanırım kararsızlığımdan dolayı arada bir kapanıp açılan Samsung M620 yi kullanmaya devam edecegim bir süre daha , içime sinen birşey bulana kadar.
LG kullaniyorum 2senedir ve asiri memnunum.Tr piyasasi yerlerde olabilir ama kesinlikle nokia dan fln daha kaliteli.
beyaz nokia e71 kullaniyorum cok memnunum her yonden.bence bi inceleyebilirsin herhangi bi telefoncuda.alipta pisman olanda ne gordum ne duydum cevremde..
SAMSUNG L700 gerçekten iyi..
http://www.hepsiburada.com/wentto-lu...pwenlux#tablnk
muadilleri kadıköyde 200 tl civarı
değmez
%100 Hemfikirim. İphone'un dokunmatik ekran mükemmeliyetliğine şuan ulaşabilecek bir telefon tanımıyorum. Keza işletim sistemi rijitliği konusunda da apple rakipsiz denebilir. Bunlara asla itiraz etmem.
Bahsettiğin özellikleri kullanmıyorsan omnia gerçekten luzumsuz olmuş. Şahsen bu ek özelliklere ihtiyaç duymasam ( özellikle mobil tv ve kamera ) omnia'nın yüzüne bakmam.
Boost up, şuan pek müsait değilim. İlk fırsatta register ayarları ile ilgiyi paylaşırım.