opetin parası cem yılmaza yetmedi herhalde gitt yalan oldu kesin :)
Printable View
opetin parası cem yılmaza yetmedi herhalde gitt yalan oldu kesin :)
valla reklamların cogu tırt , kaale almaya da degmez , bu aralar en begendigim şu reklam ;
fıber harıkası dıye gordugum arac bu demek :)
dün akşam üstü 5gibi bakırköy towncenter incirliye giden istikamette polis çevirdi.. bir adet focus vardı onuda bağlamış duruyordu. tampon vs bişiler yapmış biraz aşırıya kaçmış ve çirkin duruyordu. polisle bayağı bir münakaşa geçti aramızda zaten bu opetin falan reklamlarına uyuz oluyorum modifiye mahlukları diyerek saçma sapan örnekler verdi..
benim plaka olmadığı için durdurdu takmadan göndermem etmem dedi. japon yapıştırıcı buldum ama yapışmadı plaka daha sonra yanıma bindi ve gene tartıştık ettik karakola götürdü. o anda uur plakalı siyah bir s2k da karakola çekmişler (porsche çektik bak diyo bana).. kartaltepe karakolunun orda sonaxtan gidip civata alarak tornavida ile plakamı taktım ve adam beni bıraktı..
en son ruhsatı aldım ve ayrılırken konusu açılmışken belirteyim kontrolleri sıkılaştıracaklarmış ve açık açık üstüne basarak bakırköyde modifiyeli araba istemiyoruz dedi ve bende burda bu karakolun buna gücünün yetmeyeceğini, bu aracın üstündeki herşeyin kdvsi ödenerek yasal yollardan temin edildiğini belirttim ama bana güldüler..
konuyu dağıttı ama içimi dökmüş olayim :)
demek selmanıda bagladılar :D
Reklam gercekten cok aptalca, yani opetten zerre haz etmiyorum üstüne cila oldu.
Oynattıkları arabadan belli modifiye anlayısları...
Kanka gecmis olsun, benim bogazda baglanma mevzumda da aynı konusmalar gecti.
Eskiden cam filmi var diye cekiyorlardı cevirmede, simdi direk modifiye aracsa baglanacak diye cekiyorlar.
Bu yeni emniyet müdürü cok can yakacak gibi...
Çok seviyorum ben o reklamı:D bide başta anlatıyorduya sağa ve sola ikitane binlik hoparlör diye kopuyordum öyle diyince:D
İşin makarası yav:D Herşeyi ciddiye alırsak ohoo :)
yani pek iç açıcı bir reklam degil :D
boş beleş reklamlar'a anlam veremiyorum..:)
yahu niye Allah belasını versin :)
kanun adama uygula diyor adam da uyguluyor :)
Peder beymi geldi istanbula berk:D
yok yaw :D keşke gelse :D
sıtede gayet fazla üye var hepberaber opetin sikayet sitesıne mail atalım bındınız dalı kesmeyın bızım yuksek hacımlı araclarımzı sayesınde daha fazla benzın satısı saglıyorsunuz akıllı olun uleynnnn tarzında :D en azıdan bırdahakı reklamda faydası kesınlıkle olur sonucta buyuk bı fırma o kdr meılden sonra dıkkate alınır