ezelden sonra başka dizi beğenemez oldum :D
Printable View
ezelden sonra başka dizi beğenemez oldum :D
+1 :)
izlemiyorumda.
suskunlar falan güzel görünüyor ama ezelden sonra dizi izlemiyorum kurtlar vadisi hariç.kv de alışkanlık haline geldi zaten.
Orjinal olarak DVD setini nereden temin edebilirim?
bi kamyon saçmalıkla dolu olsa da ezel bambaşkaydı, en güzeliydi. ;)
özünde iyi adamdı ali. :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=754077424642944
burdan cıkana kadar adın ismail korkmaz , bu garibimi nedense döve döve öldürmüşler.
izlemeyip yeni başlıcak olan varsa bence 69. da final yapsın gerisini izlemesin :Deli: :)
#5692.
Dün akşam gördüm ben de. Tüylerim diken diken oldu gerçekten..
Konuyu Hortlatalım
Güzel dizi olmayınca tekrar 1. bölümden izlemeye başladım. Eyşan'a olan kinim depreşti yine
Ben tvden bütün bölümlerini saatinde takip etmiştim.
Ezel öyle bir diziki izleyip bitiseniz dahi 10 sene sonra tekrar izlerseniz hayat tecrübelerinize göre bişeyler yakalamak mümkün :)
Geniş bir zamanda bende ilk bölümden tekrar başlamak istiyorum.
Cengiz'i dizilerde görünce tahammül edemiyorum hala
bilinç altına nasıl etki ettiyse dizideki sevimsiz karakterler bugün dahi aynı derecede gıcık geliyor
geçenlerde 3.kez bitirmiştim :D
#5698 Maşallah
Ben Ezel'den sonra dizi izlemeyi bıraktım,hiçbiri keyifli gelmiyor hep aynı senaryo gibi entrika..
Pablo escobar 2.sezona geçtim,türk dizileri keyifli gelmiyor. Kıvanç'ın dizisi nasıl olacak bilmiyorum herhalde o da bilindik senaryolardan olur. Vatanım sensin güzel gibi geldi bana izlediniz mi ? :)
ben başladım günde 3 bölüm :D dizi izlemem hiç ama ezel iyiymiş
youtube'deki yorumlar çok fena
Keşke İzlemeseydim Zamanında. Ezel den Sonra Dizi İzlemez Oldum. Keşke Dayının Yerine Yeni Karakter Olarak Şener Şen Gelse Tekrardan Çekseler
2 Kere baştan finale geldim zamanında izlemediğime sövdüm yakın zamanda 3 üncüye izlemeyi düşünüyorum :D
Dizi izlemeyi bıraktıran dizi Ezelden sonraki her dizi saçma ve aynı geliyo
Arabamda ezel albümü var aga müzikleri yeterrr
Ahh ulann kv yerine ezel 10 sene olsaydıya :)
vay bee 25 sene olmuş...
fotodaki Kenan'ı bulun bakalım :)
[IMG]http://i.hizliresim.com/NkvmRX.jpg[/IMG]
En alt sıra sağdan 2. mi abi :)
hoşuma giden yorumlardan birtanesi
Servet M
İlk defa izlemeye başlayacak arkadaşlar, bu izleyeceğiniz sadece bir dizi değil. Ne biliyor musunuz kardeş? Bir zamanlar Hayat Bilgisi adında bir ders vardı hani ilkokulda, bu dizi işte onun yetişkinlere göre olanı. İzleyerek öğrendiklerinizi kardeş, gün gelecek yaşayarak tecrübe edeceksiniz.
Eyşana küfür edenleri yazmıyorum bile
Bende de bir huy var şu anki zamanda popüler olan dizi-film vs izlemem illa üzerinden zaman geçecek öyle tad alıyorum.yakında zamanda bitirmiş bi izleyici olarak sadece final bölümünü beğenmedim ucunu açık bırakmışlar
ezeli 1 kere tamamen izlemek demek 4 kere daha izlemek demek onu unutmadan izleyelim :D
Eyşanda kevaşelik konusunda Breaking bad'deki Skyler White'la kafaya oynarlar :D
Ezel harika bi dizi, kuzey güney de öyle diyolar