Psikolojikmi nedir atvdeki ilk bolumu beğenmedim.Abarttılar olayları iyice ordan araba geliyor falan filan... Ali %90 ramiz dayının oğlu ;)
Printable View
Psikolojikmi nedir atvdeki ilk bolumu beğenmedim.Abarttılar olayları iyice ordan araba geliyor falan filan... Ali %90 ramiz dayının oğlu ;)
yeni bölümün fragmanla alakası olmayacak gibi :) birşeyler olucak kimseye söyleyemeyecek ömer olduğunu :D
dayı çok yapmacık geldi ezelle olan sahnelerde ama varmış bi bildiği... Mezar taşlarından birinde ALİ KEMAL yazıodu o ali bu alimi acaba. ayrıca ne zaman fragmanda deli mevzular olsa dizi yayınlandığında değişik şeyler oluo o yuzden pek üstelemedim.
@Ayrıca aşağı düşen dosya ne oldu serdar ve bi çok adam vardı aşağıda bi sayfa bilemi sokağa düşmedi ?
Ali ramizin oğlu diyorum ya :)
iki oğlum vardı. birinin gözlerinde ölüm (ezeli gösterdi). birinin peşinde ölüm (aliyi gösterdi) o sıra kameralar
o tamamda yanı alıyı ne zman yaptı bunlar alı neden bılmıo ramızın cocuu oldunu yada ne alaka yanı bu gıdıste 3 5 bolum sonra eysanla tefo cıkmaya baslar ezelın oglu canda baharla takılır karısır ıyıce :D
bu işin içinden çıkılmaz izleyelim görelim diyip kacarım :D
Fena bolumdu yine.
@Ahmetfikri
"eyşanda araba gibi ruhsatı cengize ait aslında asıl sahibi ömer ama ezel turlucak"
Yardin beni yeminle yok boyle yorum :D :D :D
http://www.milliyet.com.tr/ezel-hayr...ult.htm?ver=54
yok artık daha neler
Uzun soluklu bir dizi değil zaten Ezel senaryo gereği , bu konuyu 2-3-4sezon uzatamazlar ki şu nada bile 2-3 bölümde bir kendini tekrar ediyor nerdeyse.
Sezon sonu bitip film ile final yapmaları daha iyi.
yapımcı lavuk tv ye çıkıp ezel 2 sezonluk dizi demişti....
herşey birbirine girdi karman curman oldu :D
buradan yapımcılara amokaçi demek istiyorum :D
İlk bölümlerdeki heycanı vermiyordu artık izlenme oranlarıda düşünce 5 dk durdurmuyorlar ekranlarda :)
bugün niye güncel olmadı bu konu :D
birazdan başlıcak yeni bölüm
cd de ne gördüki ya :s bilmiyomuydu
ezel bizim arabaları çalıyor yetişin :D