Oy oy oy.... Özdin Abi yaşlandın yahu :D
Nice uzun seneler sevdiklerinle inşallah :heyoo:
Printable View
Oy oy oy.... Özdin Abi yaşlandın yahu :D
Nice uzun seneler sevdiklerinle inşallah :heyoo:
doğum günününz kutlu olsun nice mutlu yıllara :)
Doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu sağlıklı senelere. :)
nice mutlu ve saglıklı yıllara özdinim
Nice senelere abi:)
nice senelere
Nice senelere Özdin abi :)
sen rod11 i ilk aldıp geldiğinde oturup bir gün fantazi yapmıştık senle....benimde lacivert bir sedanım olsa...şöyle yanyana parketsek....karşısına geçip seyretsek....hatta plakalarıda car 12 ve car 13 olsa diye....aradan uzun zaman geçti belki....ama şunu bir kez daha gördük ki bir şeyi çok istemek onu elde etmek için yeterli....yıllar sonra evet iki lacivert sedan vti sahibiyiz...plakalarımız car12 ve car21...car 13 bulamadık belki ama böyleside gayet güzel oldu....iki lacivert yan yana gezmenin bana bu kadar haz verebileceğini tahmin edemezdim....iyiki varsın dostum sırdaşım cardeşim...yeni hedef belirliyorum....bir vtec dahamı turbolasak acep :icon_tup: ....birlikte yaşlanmak umudu ile ;)
mutlu yıllar...
Abi dogumgunun kutlu olsun,nice yıllara :)
teşekkürler....hepbirlikte inşallah....
çok teşekkür ederim....amin inşallah....çok sağlam temellere oturttuk onu...dünya yıkılmadıkça zor yıkılması....
sağolasın teşekkür ederim....
hepbirlikte inşallah emi.....
canım abim nice mutlu yıllara...
evet cem....sabah sabah duygulandırdı benide...yaşlanıyormuyuz ne ? ....teşekkür ederim hepbirlikte inşallah...
sağolasın dadlım...ya yakmadan ya yakmadan inşallah :)))))))))))
teşekkürler.....
müdürüm dostuım gıymatlım...teşekkür ederim...sizlerde iyiki varsınız....sizinle birlikte yaşlanmak müthiş zevkli.....çok hızlı , çok heyecanlı , bol adrenalinli....kim istemezki ki böyle yaşlanmayı :))))))) ... hepbirlikte nice yıllara inşallah....üçüncü bir cardaş gelicek inşallah :)
sağolasın varolasın.......
sağolasın kaanım...inşallah sizlerede nasip olsun böyle hızlı bir yaşlılık :))))))))))
teşekkürler :)
bana yaşlı diyenede bak hele :)))))))))))) hepberaber inşallah kerem.....
teşekkür ederim....sağolasın varolasın.....
teşekkür edrim....hepbirlikte inşallah....
sağolasın varolasın...hepberaber yaşlanalım inşallah olumu :))))))))
hepbirlikte inşallah....
Nice mutlu yıllar...
nıce yıllara özdın abıcım :)
sağolasınnnn teşekkür ederim.....
teşekkür ederim...hepbirlikte inşallah....
teşlekkürlerrrrrrr.......
sağolasın...hepbirlikte nice yıllara inşallah....
sürüngenim umutum... abisinin gıymatlısı...hepbirlikte inşallah....