Esentepede ***** yerde duran arabana konsevre açıcağı ile girişmemi istemiyosan 1 adet 250gr'lık konservedeki Heinz Baked Beans'i getir :D
@Tunacan
Bu hakan'dan hayır yok keşke istanbul'da olsan :)
Printable View
Geliriz İstanbul'a da yaw :)
sirkeli cipsler güzel oluyor orada:P:)
bana bı manchester utd forması al sıyah yeter :D
ps3 oyunları ne kadar orda :o
Mesela hangisi?
yani ne bileyim popüler oyunlar mesela nfs shift, midnight club serisi, tekken mekken :D ortalama fiyatlarını merak ettim , basit oyunlardan da düşünebilirim, çünkü trde fiyatlar felaket biliosun , eğer mümkün olursa sipariş verebilirim size :)
Varsa tam bir liste hazırlayın, telefonla görüştüğümde fiyat sorarım...
pm attım :)
http://www.kiosk24-7.dk/files/SmirnoffIce.jpg
olayın sonu, fazla getirirsen ankdayım bende elden alırım :D:D
xbox360 alınır :icon_tup:
geçen hafta arkadaşım geldi hiç bişey alamadan geldi fiyatlar uçukmuş yoksa bende baya bişeyler için niyetlenmiştim :)
bende ingiltereden bi arkadaşla konuştum daha dün akşam , yılbaşına yakın tr de gelicek , gelirken ne getireyim diye sordu , aklıma fazla bişey gelmedi , konuyu takip ediyoru..
Laptop ların fiyatları bir ara uygundu 250 pound lara güzel cihazlar vardı geçen sene.Ayrıca aklına gelmeyen bir şey varsa ebay dan bak orda görüpte ucuz olan kafana yatan birşeyler bulursan onlarda olabilir diye düşünüyorum.
ingiltereden baska yerde yokmu yaw. rusyada filan yokmudur surekli gidip gelen var aldırayım bende.
ek9 type r alınır :D