-
pazar ben gelirim wvtr ye.
ee ankara bulusma ne oldu arkadaslar bakın dısarıya cıvıl cıvıl yaa.gunes parlıyo.nish t ebulusma istendi bana uyar.yokmu geleen?cosmicboy da var basar 13 ben alp 1903 forumdan gelenler...daha birsuru var gelicek benim arkadasım 5 6 araba.biraz daha artarsa sayı konuyu acalım tam yer saat le birlikte...
-
bızlerde varız bı bulusma olsa ıyı olur
ama ankaranın artık eskı tadı yok mıllet bırbırının arkasındna atıp tutyo herkes bırbırne dusman oldu
pek ıyı olacagını sanmıyorum.
-
buyrun o zaman izmirde buluşalım..:)
-
valla dogru soluyosun mertcanım.ama ginede bi olsun bakalım.mesela ben senin arkandan atıp tuttum arabası pert 1.4 leri bile gecemiyo dedim...feyk dedim...yalanmı ama :icon_wack :hahaha: :icon_tup:
-
eger bulusma olursa 5-6 honda bizde geliriz
-
hıhıhı nissh olsun işte bulusma :D tmm dır nissh te bulusalım bi çayyolulu olarak söylüyorum cok güzel bi yerdir bilginize :) çayyolulu arkadslar var burda bilirler onlar :D
-
niş alakasız değilmi ya
30 erkek :D
-
ne alaka abicim yaw :) ne olcak :D
-
selamlar biz vwtr olarak bulusacaz fakat simdilik bizden gelecek kisi 3 arac sayisi 2 gibi zaten forum kucuk bizim :D....benim kpds sinavinin cikisinda gelecem insallah bir aksilik olmazsa...........
-
eger bulusma yapilacaksa haftaya pazar daha uygun olmazmi,2 gün icinde organize olmak biraz zor olur
-
haftaya olur zaten bu hafta bizim bulusmada var zaten:icon_tup:
-
olur tamam haftaya organize olalım.
-
bende gelirim haftaya kesin,,,bügün yapılmıyo anladığım kadarıyla buluşma nishh de..........
-
mayıs gibi ben raporu alınca antalya'da buluşalım :)