cadir ocak basini :D acmiodu disarda oturuoduk onumuze gelio amca onumuzde :D yapsın istegindeyim ben
Printable View
cadir ocak basini :D acmiodu disarda oturuoduk onumuze gelio amca onumuzde :D yapsın istegindeyim ben
Panora'nın tam ters istkametine yani TRT'nin olduğu şeritten(Turan Güneş) devam ediyorsun MSB lojmanlarını geçince ışıklar çıkıyor karşına, ışıkları geçince köprüden aşağı doğru sağa in. Karşı tarafta görürsün mavi tabelalı bir yer olması lazım bende çoktandır gitmiyorum ama çok iyi bir yerdi.
çayyolu-yaşamkent te girişte ustam ocakbaşı var. alaettin usta. selamımı söyleyin yeter :) alkol de var..
gardaş sen gel istanbula heryerde var o anlattıgın ocakbaşı ortamı karşında ocakcı onun karşısında sen ufakda sıcak önünde rakı çöp şiş adana gavurdağı salata ufak ufak takılıyorsun ;)
bi pazar hava güzelken migrostan alsak tavukları köfteleri adaş gitsek alacaatlı nın oralarda bi yere mangal önümüzde arabalar yanımızda :D yalnız oralarda alkol alınabiliyo muydu hatırlamıyorum ama erdem türkkonutta tepe var diyodu fenaymış
:D konuyu okan ocak basina gidiyo:D
adana sofrası yıldız cetın emec mangal eskısehır yolu cadır bıde park caddesı beyzade hem bugun beyzadede nejat alp var degerlendırırsen gecen hafta umıt besen vardı bız gıttık arkadaslarla gayet eglencelıydı :D
adana sofrasina gittim :D yıldızdaki gideceklere oneririm baya guzel
okulda sınav olmadigi surece :D her plana okeyim arkadaslar