ya şunların linkini koysanıza bebeler :D
Printable View
ya şunların linkini koysanıza bebeler :D
hobaaaaaaaaaa yapıştırrrrrrrr :hehe:
ankara pavyon otomatik selver videosunu izle - Eğlence - Mynet - Video
selver tamam da şu fatmagülün şarkısını bulamadım yardım beyler :D
Mustu nerde geyik orda :D
mmustu pm atıyorum hocam linki :D baya argo ve küfür içeriyo sarkı o yuzden eklemedim neyse pm atdım bıle :D .
eyvallah kardeşim :D
forumda amma pavyoncu varmış da haberimiz yokmuş :D :D
son günlerde altınkapıya giden oldu mu? :D
beyler hazırmısınz aksamın bombasını patpatıyorum benden tüm kuş serisi sevenlere gelsin :)
geçç bu ayaklarım gocummm geççç bende dogann varken sende araba yokduuuu geç bu ayakları kolpa geç ç bende şahin varken sende arabaaa yokduu hobaa
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
elvan dalton diyorum :)
YouTube - Teksasli Özcan - Fatmagülün Suçu
abi burda hepsi var özellikle münevver şarkısına kefilim :D
3:20 den sonra geliyo münevver :D
bu arada +18 bayanlar izlemesin küfür argo içerir ESRB. 6ncı dakkadan sonra da fatmagül :)
fatmagül asıklarına mujde fatmagül and bihter'in teksaslı özcan amcamızdan part 2 videosu cıkmısdır :D izlemek isteyen arkadaslardan p.m bekliyorum gereksiz bi hortlatma oldu fakat lakin videoyu izleyince nedense aklımdan techturkey geçdi direk :D gene bol miktarda angara argosu bulunuor parçada :o
hapı içdik patladık fatmagül'e rasladım fatmagülün suçu yok biz onu bihter sandık hobaa :D
pm alayım :D
konuya takıldım dısarı cıkacaktım cıkamıyorum vıdeoları ızlemekten :D gelesım var ankaraya yapın bır pavyon day toplanıp gelelım Adana tayfası :D :D
Şiddetle Tavsiye ediyorum :) :)
YouTube - elvan dalton borusana girmiş
YouTube - ELVAN DALTON - BNM ADIM ELVAN DALTON :D
'neyse gaça aldıysan ucuza almışın...' diyodu birinde.
ankaralı namıktan anlatım bozukluğu. :D
teksaslı özcan+ali yaprak+namık favorilerim.
gülmek için birebir ya. oynuyoz düğünlerde ne güzel bunlara. :D
ankara ne tuhaf ya.
başbakanlıkta orda, genelkurmayda, bütün genel müdürlükler falan. bu adamlarda orda... ;)
gelene kapımız ardına kadar açık
Wallah geliriz :)