basınız saolsun....
Printable View
basınız saolsun....
basınız sağ olsun
Başın sağolsun .. :(
saolun arkadslar
Başın sağolsun
başın sağolsun ..
Başın sağolsun
başın saolsun alp,,,,,pazar günü saat 2 de nishh in önündeydim bi 10dk civarı bekledim,,baktım gelen giden yok migrosun otoparkına gittim belki oraya gidilmiştir diye,,ordada kimse yoktu bi arkadaşımı daha çağırmıştım onu bekledim,,,beklerken benim gibi düşünen başar ve gencayı gördüm fakat geç farkettiğimden dolayı durduramadım kusura bakmasınlar,,,,,,arkadaşımda geldi ve birlikte saat 2.35 civarı tekrar nishh e baktık fakat hala kimse yoktu........keşke buluşmayı seyir cafede yapsaymışız herkes akşam üstü ordaydı :)
bende 2-3 kere nisshin onunden geçtim baktım kimse yok, sonra bide migrosa baktım demek o sırada gordun :) akşamsa seyire gittik... seyir her zmn daha mantıklı aslında nisshe gore...
valla mekan o kadar öenmli değil bence,, önemli olan toplanmaktı ama bu seferlik nasip olmadı havada güzeldi aslında,,,,bi daha kine daha organize ve kalabalik bi toplantı yaparız inşallah
aynı turu bende attm migrosa nishdede kımse yoktu neyse hayırlsı seyir super :D en guzelı
Ba$ın saolsun alp ..
arkadaslar saolun....
bulusmaya gelince bu hafta kesin olarak yapalım sunu. herkez gelsin seyire o zaman bende gelcektim ama nasip deildi bu hafta demek... neyse bu hafta yapalım verdigimiz saate bulusalım.
Başın saolsun adaş...
.saol alp.