mejo bizede varmı tüyo :)
Printable View
ya maçına göre değişiyo banko olursa 5 misli falan oynuyorum ama tutmuyor :D
anladım kardeşim ben banko kuponlarıma 50-100 atıyorum 1 e 3 - 3.5 - max 4 oranlı
ama konu açılırsa yönetici arkadaslara sorcam , haftalık maçları yazarım siz seçersiniz :)
ben izliyorum maçı dükkandayım hareketli başladı maç
bu hafta alalım senden tüyoları :D
tamam kardeş halledicem :)
maç güzel gidiyorda kornel kullanılırken rüsütüün çıkışlarından korkutuyo walla :D:D
bjk da arada atağa çıkıyor gol bulabilir ama wolfsburg cok tehlikeli ve hareketli oynuyor taraftaları iyi. rüştü nün çıkışları biraz Allah a emanet gibi :D hayırlısı
hehe beşiktaşım be ilk yarı ne gıol yedi ne attı :) kuponumuzu yatırmadı :)))) ikinci yarıda böyle biter yada biz bir kontrada yanlışlıkla golu bukluruz gibi :) ben dedim ama bugun beşiktaş bir süpriz yapcak gibiii gibi:D
bence dzeko kafayla gol atıcak :D:D
geri dönüşlerde cok sıkıntı var adamlar 50 60 metre uzun top oynuyor grafite geziniyor deniz kenarında gezer gibi DZEKO COK tehlikeli o gol atmassa maçta gol olmaz
wolfsburg'unkanat organizasyonları cok iyi ++ sarı kart gören ibrahim üzülmezin üzerine oynayacaklardır
ama bjk cok yoruldu 2 takım arasındaki kondisyon fizik farkını 2. yarıda göreceğiz.
ilk yarı güzeldi,biraz daha organize olsak daha cok pozisyona gircez.inanıyorum puan veya puanlar gelcek;)