evet tanıdık lazım tanıdık :)
Printable View
estf :)
devrim hala çalışan bir araba malesef..ve zamanına göre gayet de takdir edilesi bir üretim malesef sonuç ortada :(s
yapılıcak yapılıcak ilerde emin olun bi şekilde yapılıcak en kötü kafes şaseli bişey yapçam bn :D
Umut fakirin ekmeğidir
C şıkkı :D
aynen satin alirim
kafayı kullansalar uretım olsaydı bugun dunyanın her yerıne araba yollardık
zamanında çıktı satıldı alındı kullanıldı şimdide çıksa belli standartları sağlasa alınır satılır can verilir bu ülkede sümbül satılıyor yerli üretimmi satılmayacak
Bence tek başına bir araba üretelim demekle olmaz aslında bir araba üretememizin nedeni bence kendimize güvenmemiz yıllardır bazı diğer ülkelerin üstünlüğüne farkında olmasakta inanmamız şöyle ki herhangi bir olay da bile gavur üretmiş ya demezmiyiz.Ben bu sitede dilimize bile sahip cıkılmadıgını görüyorum üzülerek ,o yüzden kendi ayaklarımızın üzerinde durmak ve üretim yapmak uzak geliyor.Kimileri ne alaka diyecektir ama bence araba üretilmemesi teşvikten ,krediden ,sponsordan önce mantaliteden geliyor.Biz bize inansak sonuc olarak devlet yönetimi de halktan çıkıyor..
Tek yorum yapacagım karşıt görüşlere saygı duyuyorum dil mevzusunu bayadır içimde tutuyordum paylaşmak istedim.Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Örnek
Meeting @ Ankara olacağına Ankara'da toplanıyoruz ,buluşma tarzı şeyler yazılabilir diye düşünüyorum.
Şu anda çıksın araba,isterse leş olsun almazsam şerefsizim.
valla yüksek modelli arabalara binemiyorum rahat batıyo Türk yapımı araç çıksın illa alacaksam gider yine Şahin alırım :)
çıksa da almam Allah a emanet yaparlar TR de işlerin nası döndüğünü herkes biliyor
ama Şahin in yeni kasası çıksa patlama yapar
Kim diyormuş ya ben faturaları öderim diye? :)
Devletin üreticiye destek olduğu pek görülmüş vaka deildir..
Bu arada türk otomobilinden kastınız nedir?
Tamamıyla türk firması, türk dizaynı, türkiye üretimi ise..
Bu araba ucuz olmaz arkadaşlar, otomotivde rekabet hayvan gibi, reno symbol, fiat albea 24-25 bin tl lere satılıyor, zannediyormusunuz ki bu arabalar 10 bin tl ye maloluyor?
Zaten kar marjları düşük..
Koskoca seat, skoda gibi firmaları bile satın aldı VAG grubu, milyonlarca araba üretiyor, sen yerli türk firması onla nasıl başedebilirsin?
Bu arada şahin bizim arabamız mıdır? Değildir tabikide..
türkiyede bu tip krediler o kadar hortumlandı ki şimdi artık hiç bir kurum yada kuruluş harcanması için kredi vermiyor...otel yapacağız diye ortaya çıkan zenginler yarattık bu ülkede...bencede olması gereken bu...projenizi destekleyecek ölçekte sanayici desteği bulmanız şart....geri kalanı gerçekten hibe oluyor...yeterki siz yapmayı düşündüğünüz şeyi yapıp adamların önüne koyun....biz arge çalışmalarımız için büyük destek alıyoruz ve çok güzel işler başarıyoruz....yani sistem çalışıyor...ama önce harca sonra al konusunda haklısınız...sistem bunun üzerine kurulu :icon_tup:
kesinlikle alırım