burak hayırlı olsun kardes evet arac bızım buralarda ınsallah aln arkadas kıymetını bılır..*?senınlede deneyemeden sattın artık artık alan arkadasla denerızz hem daha yakın bana:D
Printable View
burak hayırlı olsun kardes evet arac bızım buralarda ınsallah aln arkadas kıymetını bılır..*?senınlede deneyemeden sattın artık artık alan arkadasla denerızz hem daha yakın bana:D
hayırlı olsn krdşm :)
Hayırlı olsun. Alan kişi çok şanslı.:heyoo:
hayırlısı olsun
Hayırlı olsun Burak daha güzeline binersin inş..
hayırlı olsun burak allah daha iyilerini nasip etsin....
Burakcım hayırlısı olsun. yakışıyodu sana be :)
Pazar gunu duydm emre aliyomus die ama emin olamamiştim :)
Hayrli olsn kanka 2 tarafada.
hayırlısı olsun insan üzülür aşkından ayrılınca ama yenisi gelince o heyecan üzüntüyü bastırır.. kaça sattın kardeş ilanını görmüştm
kardeşim hayırlı olsun iki tarafada yeni gördüm allah gönlüne göre versin ;)
hayıtlı olsun araba gebzde şimdiden çok dolaşmaya başladı bile :)
burakcım hayırlı olsun allah gönlüne göre bi araç nasip etsin insallah senin yaptığın her araç alınır binilirde alanada hayırlı olsun çok fenaa cihazdı ;)
eyw cenk saol
alan arkadas tesısatmı ne yapıomus artık bu saatten sonra denenmez, zaten cocuk kullanamıor(roll mod) rolle felanda ısım olmaz dedı;)
eyw alican saol
tes ederım:icon_tup:
hayırlı olsun iki tarafada..
Alanada satana da hayırlı uğurlu olsun.
aracini yazin 19 temmuzda körfezde görmüstüm.masallahi vardi.alanada satanada hayirli olmasini dilerim.daha iyilerine binersin insallah.zaten o günde fatihle konutugun zaman S2000 den bahsediyordun.dilerim ve isterimki en kisa zamanda alirsin istedegin araci...
Hayırlı olsun..
vay bee tek kaldım sağlık olsun s2k giden yoldan satılan eh kutsaldır :D
burak hayırlı olsun kardesım alırsın ıns s2k gercı bnım hayalımde o ama bakalım artık
hadi hayırlı olsun yavrum..
umarım gönlünden geçen aracı bir an önce alırsın..
Alanada satana da hayırlı uğurlu olsun Allah daha iyilerine nasibetsin...
burak hayırlı olsun allah daha iyilerini nasip eder s2k da yakışır :)
eyw ınsallah:)
eyw;)
aynen kanka sımdı tek kaldın ama senınkınıde satıcam rahat ol soruolar bıldıgın bı arac varmı dıe;)
eyw seyficim saol:icon_tup:
ınsallah utku gonlumden rs gecıo ama;)
eyw saol:)
saol melıh güzel dileklerin için:icon_tup: