Daha ucuza geliyo 2 araba 6ayx2 yapmak :)
Printable View
ulan kıbrıstabile supra var türkiye gibi koca bi ülkede yok bune rezillik yaaa
Bunun rezillik ile ilgisi nedir şeker kardeşim? Kıbrısta niye bu kadar çok Japon arabası var hiç merak ettin mi? Japonyada belli bir yaşı aşan araçların vergisi çok yükseldiğinden bu araçları ülkeden ihrac ediyorlar, KKTC'de de bizdeki gibi katı kurallar olmadığı için yurtdışından araç getirip KKTC plakasıyla üstlerine alabiliyorlar. Kıbrısta da bu işi yapan bir çok tanıdığım adam var, her sene Japonyadan bir çok güzel araba getiriyorlar.
onu bilmiyordum , ama cifte vatandasligi var ise o ulkeden yine 2 arac seklinde giris cikis yapabilir sanirim , buna kimse itiraz edemez diye dusunuyorum .
onur : ucuza gelir ama Turkiyeye yakin bir ulkede ikamet ediyosan gelir , burdan getirdigini dusun bide :D sirf 2 bin dolar konteyner masrafin ve aracin gelip gitmesi 3 hafta gemi ile
Arkadaşlar sakat bir kullanıcı için sakat aracı getirip, adına kaydettirip, sonra onu borçlandırıp aracı haciz yolu ile satma yolu ile bu işi yapanlar olduğunu duymuştum.
Birebir görmedim, ama yapanlar olduğunu duydum. Sanıyorum 1600 cc muhabbeti varmış, en son bu işlemi yapanlar 1.6 kompressor mercedes C serisi , mini cooper turbo , audi-golf-passat 1.4 tsi gibi araçları getiriyorlarmış.
Bu arada 5000 liraya olan Supranın ilanı var mı? sahibinde.com'da MK-II (1993 sonrası) supra ilanları hiç kalmamış.
Yanlisin var daha biz gecen sene dolu dolu 6ayda ciktik hatta izin aldik islerimiz bitmedi diye 6ay 3gunde ciktik :)
+ Arac kimin uzerinde girdiyse onun cikis yapmasi gerekiyo.(pasaporttan dolayi) tabi cikis yaptiktan sonra gumruk kapisinda diger aracla soforler degisiptekrardan Tr'ye diger araciyla girisyapiliyo.
Yanlisin var.
Şu yurtdışından araç getirtmek kadar afilli bi iş yok galiba ya,çünkü ne zaman bu konu açılsa herkes farklı yorum yapıyor şu konu bi kere kesinlik kazanmadı :)
Bu arada arkadaştan duyduğuma göre antikacılar eski araçları (ford model t,jaguar e-type vb.) parça parça sokup türkiyede toplayıp satıyolarmış ?
türkiyede supramı yok astarnı yüzünden pahalıya mal olcak konuyu acan arkadas için sesleniyorum nette satılık var oda olmassa bana özelden ulaş kesin alıcıysan daha güzeli var :D kafa yormaya gerek yok ;)
O zaman şimdiden arabayı ALmanya"da almak mı grekiyor mayısta kesin dönüş yapacağına göre tanıdığım?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
Turbosuz 3500 euro :) = 7700 tl
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=3
Turbo 8595 euro = 18909 tl"den baslayan fiyatlar.
supra getirtene kadar r34 bence daha mantıklı ;) arabistanda bol bol soldan r34 var.