bu kalitesizler kimler peki..polislermi onu diyen şerefsizlermi
Printable View
polisin yapamıyacağı yok 0 km corolla aldık bayiden cıkmadan xenon orj toyotanın corollalarda kullandıgından taktırdık 1 hafta sonra polis cevirdi cezayı bastı.
haklısın şerefsizler çekemiyorlar zengin arabası geçince elini kaldırıp dur diyen yok
Şimdi arka camları orjinal siyah olanlar var ruhsatta nerde yazıyor bu ? gören varmı?
daha ne efsaneler arkadası cevirdi subaru impreza turbo aldı ruhsatı cezayı kesti git kanadı çıkart eksozun (çift çıkış orj subaru eksozu ) bir ucunu kestir gel yoksa bağlarım dedi gitti paşa paşa yaptırdı :))
Hata etmiş
Subaru Türkiye resmi distribütörü BAYTUR bu konuyla ilgili bir yazı ve üzerinde araçların projesi görünen bir yazı hazırladı.Bunu kullanarak bu sorundan kurtulabilirdi.
http://img15.imageshack.us/img15/2240/sayfa1baytur.jpg
http://img15.imageshack.us/img15/2749/sayfa2baytur.jpg
koray süper işe yarar bastırıp wrx'in ruhsatına koyim
sanırım sen ve ya baban polis senin okada koruduğuna göre veya aracın yok burada bana ensesi kalın adamları çevirdiğinde haritada tayin edileceği yeri söylüyosun işte sorun da burada o ensesi kalın adamlara bişey yapamıyo benim 10 liralık arabamı görünce benim arabamda hata arayıp duruyo ve ve hatasız olsan bile bir kusurdan sana ceza maliyetinde göz dağı veriyo sende ağzıyla resmen rüşvet istiyo ve sen bana kalkmış haritadaki yerinden bahsediyosun kusura bakmada ben babamın arabasını alıpta ona buna hava atmıyorum kendi emiğimin hakkıyla alın terimle aldığım arabamı kullanıyorum ve para kolay kazanılmıyo kolay kazanılmadığı için burada biz ve bizim gibilerini sömürecekler o ensesi kalın adamlara dişini geçeremicekler benim paramla çorba içecekler öylemi yok öyle bişy allah burnundan fitil fitl çıkartrı bunları hepsini ryhsatın arasını doldur getir demek le oyle kolay para kazanılmıyo
madem dertlisiniz rüşvetten vermeyin, ya da verirseniz şikayet edin. Polisin rüşvet aldığını ispatlayın meslekten ihraç olsun ;)
atıyorum çevirdiler seni bakıyolar eksiğin yok rusat işlemler tamam modifikasyon yok modifiye olarak sadece krom ufacık egzoz ucu var ben yaşadığım şeyi anlatıyorum arabanda eğzoz var diyo diyosunki ya bak işte sadece küçücük bir uç abartı flan değil cidden çok küçük bir uç gazza bası yosun ses çıkmıyo dizel araçtan nekadar çıkacaksa ve aracını bağlıyorum ve muayneye gönderiyorum diyo nasıl vermicen hadi araban bağlanıyo+1 gün boyunca arabasız kalıyosun +karakola gidiyon aracını otoparktan çıkartman için kağıt alıyosun+oraya gidip arabanı çıkartıyosunbirgünlük ücretini ödedikten sonra tabiki +muayneye götürüyosun +aracını temiz kağıdını alıyosun bunulamı uğraşmak istersin yok 20 lira koyup kurtulkmakmı istersin ben modifikasyonları işletme için ruhsat işleriyle flan çok kovaladım projeli aracı bele bağlıyolar kiminle uğpraşıcan bunu nasıl yapalım sen söyle şimdi alan suçluu değil veren suçlu yani
sıkıntı cezada deil polis gorevini yapıp coluguna cocuguna helal ekmek parası goturuyorum diyorsa benm yanımdan gecen mercedesi de cevirsin.. hepsini cevirsin hakkı helal hos olsun agzımızı acmaya hakkımız yok. ama onu bunu secip ayırmak da hiç yakısık alacak hiç adil bi hareket değil.. kanun ya herkese kanun olsun yada kimseye..
ya bu tip araçlara sadece mademki görevini tam anlamıyla yapıyolar bana kestiği cezayı onada kessin eşitlik var diyim bende ödereim cezamı ama bir eğzoz ucu yüzündden dizel araçta bağlanıp bukadarda insanı çileden çıkartılmazki canım yani
sen zaten baştan suçlusun, modifiye yaparak.
işletmeye çalıştım işletemedim diye birşey yok, işletemediysen sökeceksin. Kanun böyle diyor. Sökmediysen de cezana katlanacaksın.
Rüşvet vermek de almak kadar suç :)
Herkese eşit davransın konusunda haklısınız, eski arabamda beni filmden durdurdular bir kavşakta o esnada kırmızı ışıkta bekleyen 3-4 tane daha filmli araba vardı. Bir mercedes e200k, bir opel astra gsi, bir de vw passat. Dedim beni durdurduysan onları da durduracaksın, adam gerçekten onları da durdurdu :)
radar ve alkol muayenelerinde en çok gördüğüm araçlar da bu saydığınız tarz lüks araçlar.
bak üstad dah gerilerde bu işletme konusunda bikaç yazılarım var gene ben sana özelteyim benim arkadaşımın hondası var devlet için çalışıyo itfayeci arkadaşım 2000lira gibi bir para ödeyerek aracındaki ne varsa dreksiyonuna kada herşeyi ya ama herşeyi işlertti bagaj iptaline kadar ama ne oldu aracını gene bağladılar beni alakadar etmez diyip aracını bağladı rütbe bende kıllık bende ve arkaşım savcılığa verdi bu polisi ve cevabıda sana söyleyim orada yamadım ama araaç üstünde değişiklik yapamassın diyip dlekce gönderdiler. projeli aracı emniyetten onaylı proje bunu bi açıkla ozaman ban nasıl yapalım işlenmiş para harcanmış emniyetten ve muhendislerodasından onaylı modifkasyonu işletiyosun tonla para harcıyarak ve o şekilde aracını bağlayım sana bu tip işlermler yapamassın diye dilekce geliyo buyur açık ne yapalım işine naısl gelirse öyle yapılıyo biz daha ne yapalım
gereksiz uzamis bu konu , bir polisin gorevini yapmadigini dusunuyorsaniz bunu ilgili makamlara sikayet edebilirsiniz .