ben RTMsini kullanıyorum.64-bit gayet mutlu ve mesudum :)
Printable View
ben RTMsini kullanıyorum.64-bit gayet mutlu ve mesudum :)
7'ye geçmeden önce basbas bağırıldı beta sürümo yayınlandığında donanımlarınızın sitelerinden güncel 7 driverlarınızı kontrol edin ona göre geçin diye..
Ayrıca daha çok yani packler ve güncellemeler gelip bu tür sorunlar bitecektir sadece zaman..
vistayı bazı aldığımda 7'nin tek sorunu pil ömrü olsun (güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum) başımın üstüne diyorum..
Nitekim donanımsal açıdan driver kaynaklı bir problem geliştiriciler yeni versiyon yayınladıkça kesinlikle düzelecektir..
driveriniz varsa kesinlikle inanılmaz performanslı ;)
Tamamdır..Bkalım nasıl olacak...
CD olarak orjinal Windows 7 satışa sunuldu mu? Vista olan bir laptop kullanıyorum,geçmek gerekir mi :)
sipariş verip alıyormuşsun 35 doolar kargo ücreti alıolar ama orjinal win7 geliyor
Oem vista dan 7 ye geçiş hakkı varmı bedeli karşılığı?
şimdilik xp forever diyorum, biraz yayılsın driverlar programlar update olsun sonra kurulur, bakılır.
Lisanslar Türkiyede insani fiyatlara düşene kadar LİSANSA HAYIR !
nezaman ki adam gibi fiyatlara satarlar ozaman alırım lisansıyla ...
vista ultimate x64 kullanıyorum memnunum ...
7 ye yeni sistemimle geçmeyi planlıyorum şimdilik kafi ...
ama lisanslı paketlerin fiyatını düşürmedikleri sürece 7 de lisans olmadan kullanılıcak bukadar basit ...
Vista kullananlar veya XP kullananlar uyumluluk programıyla birlikte kafalarındaki neredeyse tüm soru işaretlerini ortadan kaldırarak upgrade yada sıfırdan kurulum yoluyla işletim sistemlerini Windows 7'ye rahatlıkla yükseltebilirler..
Şiddetle tavsiye ediyorum..