gurcell Nickli Üyeden Alıntı
Semihçim , bende bir turbo vardı, arkadaş cuma günü satın aldı, Sahibinden.com'dan GeT ile sattım. Boş yere cumartesi arabası yatmasın diye gecenin yarısı (00:30) otobüsüne gidip ellerim ile teslim ettim. Biliyorsunuz muavine harçlık vererek oluyor bu tür işler (Efe Tur diye bir firmaydı.)
Cumartesi sabahı arkadaş turboyu almış, bana onay vermesi için kargo takip nosu vermem lazımdı. Bende kargo bilgisine Efe Tur yazdım.
Pazartesi beni aradılar, ve kargo takipi yapamadıkları için paramı vermeyeceklerini söylediler. Neymiş efenim kargoyu takip edemeyince sahte işlem oluyormuş. Ulan dedim kargoyu veren ben, onaylayan karşı taraf, bir sorun yok, siz ne oluyorsunuz dedim. Telefondaki bacımız ile sinir dolu 30 dakikalık konuşmam sonucunda bana malı alan kişinin nüfus kağıdı fotokopisi ile birlikte altına "şu şu şu ilan numaralı ürünü eksiksiz teslim aldım" konulu bir dilekçe yollamasını istedi. Öyle yaptık ve param geldi. Bende kendilerini maliye bakanlığına şikayet ettim. Çünkü benden kestikleri %8 komisyonun faturasını kesmeleri gerekiyor, ama bunu yapmadıkları için vergi kaçırıyorlar, çünkü benim 100 liraya verdiğim malın 7 lirasını komisyon olarak alıyorlar.
Mertcanım ADNAN Racing REGE2 diye açtım , onu da askıya almışlar..
17693564 numaralı Adnan Racing ReGe 2 Replica 18 başlıklı ilanınız; aşağıdaki sebeplerden dolayı askıya alınmıştır.
Neyse bu jant konusunda da ilanı bsa 363 olarak verdim şimdi, advan ile alakalı şeyleri de kaldırdım, bu ilanı da askıya alırlarsa noterden ihtarname çekeceğim, bunların suyu yeteri derece ısındı. Dünyanın sahte telefonu satılırken sorun yok, benim ilanın suyu çıktı bunlara göre...