Yüksek ihtimal.
Geçmiş olsun.
Printable View
skyline sürmeyi biliyosa karaktersiz parasını da ödesin bencede en iyisini yapmışsın
Geçmiş olsun sen en iyisini yapmışsın.
geçmiş olsun. hiç bekleme aç bence davayı.
tanıyorum vatandaşı. eskiden koyalım wiseco turbo falanda ayarlarız deyip yükleriz arabanı falan diyordu :). o villayıda biliyorum. bi sorayım arkadaşa onun hemen alt villasında oturuyo alışverişte yapmıştı zamanında. geçen konuşmamızda yakın zamanda gelicek yazıyordu.
Bildim o tırsık herifi yarışlara gelir izler izler sonra ilk önce hafif hafif gider sonra gazı kökler 1-2 hafif sara sara gider uzaklaşır milleti aşağılıyomuş gibi. @ enka
geçmiş olsun hiç beklemeden aç davayı bence artık bu kadar süreden sonra bırak o uğraşsın birazda.
başka hikayeler de var bu kişiyle ilgili, tek vukuatı bu değildi. ama daha önce bu forumda bu kişiyi savunup başkalarını karalayanlar herhalde anlamışlardır nerede hata yaptıklarıını
cok geçmiş olsun kardeşim böyle durumlar olunca insanın içinde parça almak ve kimseye güvenmek bile gelmiyor... söylenecek pek söz de yok aslında herşey ortada ...Allahından bulsunlar nediyelim...
çok geçmiş olsun hocam,umarım kalan parçalarınıda kurtarabilirsin :o
ozan keşke alışveriş yapmadan evvel bi sorsaydın ankaradakilere nerden nasıl mal alınır diye.
geçmiş olsun piyasa yalancı dolandırıcı kaynıyor sağlam firmalarla alışveriş yapmak gerekir
Bildik sağlam adamlardan alışveriş yapmak lazım.
çok iyi araştırmak lazım artık çivisi çıktı dünyanın , geçmiş olsun.
Bu dediğin firma sanırım bir süre önce başlıklardan birinde reklamını yaptığın x firmasın Türkiye mümesili filan dediğin.
Aranızdaki alış verişi sitedekiler bilmiyor bence tek taraflı yazmak kötü, belki vardır bir dertleri.
Neyse sonuç olarak geçmiş olsun...
evet bir başlıkta yazmıştım çünkü o aralar dediğim gibi detaylı ve kibar ilgilendi benimle ayrıca senin verdiğin fıyatların hemen hemen yarı fiyatını veriyordu...piston ve contayı dediği fiyatlara getirdiği içinde güvendim...
kastettiğin konuda bu.herkes görsün.ne bir çamur var ne bişey.sadece adrese yönlendirmiştim...sonra,yine de sizn ricanız üzerine adresleri editleyip silmiştim..
http://www.techturkey.com/forum/isletim_sistemleri/27904-406v6_icin_vems.html
(ayrıca o dediğin x firması yani dp-engineering ile mail trafiği sonucu dp-engineering BİZZAT yönlendirdi bu firmaya.ben maillaştım birebir ordan biliyorum.)
ayrıca böyle ciddi bir suçlamayı kanıtlarım olmasa yapmam.neyse zaten savcılığa verince herşey belli olacak...
teşekkürler...
konumuz mantar deil konumuz başka mantar parçada yolluo paranızda mantarda kalmıo salak salak tyorumlar yazmayın buraya
kendince yorum yapmaaya çalışıp gerizekalıca forumu karıştırmayın adam işini yapıyor amerikada ordan bile sataşıyorsunuz ya
Gökmen abiden alıntı Herzmaan arayın açar kaçmaz yane
" Parasının Kaldığını Düşünen Yada sorunu olan varsa Eklesin yada arasın
gokmen@gkmgarage.com 00714 650 22 21 den arayabilirsiniz "
geçmiş olsun, sen dahil Ankarada bikaç arkadaşda aynı durumdan müzdarip, hatta birisi iyi bir mekanik ustası.
hatta ben farklı bir sektörde olmama rağmen bendende bağlantı yapmal istedi ama güven ve para konusunda tereddütüm olduğu için mal satmadım...
aracının burada yapılmayarak gemi yoluyla Hollandaya gitme durumuda tamamen bir YALAN dır. aracı burada Nissan konusunda uzmanlaşmış çok iyi bir özel servis tarafından yapıldı ve yürüyerek garajdan çıkdığına bizzat ben şahidim. isteyene yapılanlar yollanır videolarına kadar...
sonuç olarak bende Hollanda telefonları vsvs vardı ama sildim hepsini, umarım ya malzemelerini yada paranı alırsın.