burası turkıye normaldır
Printable View
burası turkıye normaldır
yasal bi durum olsa polis baglamazdi . ralli aracini baglicak kadar bilincsiz degil polisler. cam filmi ne ceza degil cnk bu olay . muhtemel evrak eksigi vardir. cnk Turkiyede yarsi otomobilne sokakta bilinemez bu yuzden gumrugu de yoktur . gidecekleri yerler icin izin alinmamissa baglamislardir gayette normal .
arkadaşlar valilikten fln izin alınmış ralli araçlarının muaneden geçemediğini bildikleri için araçların da muanesinin olmadığı için bağladılar tam 2 araç kalktı bi anda polisler fln doluştu gerçekten acaip saçmaydı
hahahaa çok komik ya ankaralı arkadaşların durumunun şimdi daha iyi anladım
allah sabır versin size
rallı araçlarının evrakları tam olması gerekır tamam ama mushama da gosterıle bılır bellı kı bu adam bu arabayla sokakta gezmıyor orda bir organizasyon var
Antares kapalı otoparkın biraz aşağısında seyirci etabı için start almayı bekliyolarken polis basıyo rezillikte son nokta diyecek hiçbişey yok:beuj: polis basmadan öncede 4-5 araç start alıp kazana gidiyolar fakat diğer araçlar polis yüzünden antareste kalıyo 5 araç bağlanarak yed-i emin'e teslim edilmiş ve hala antareste olması lazım şaka gibi
İzinlerin olmasına rağmen bu rezilliği yaşatan emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz
Allahtan bizimkilerin herşeyi tamdı bişey olmadı
Hehehe bende ordaydım polıslerın ruhsat falan sorup karsı tarafa gectıgı esnada gecdım polıs gec bekleme yapma dıye bagardı :D:D aha dedım arabadan olucaz ama saolsunlar onlarla ılgılenmekten bana sıra gelmedı. O anda sadece kendmi düşündüm. Şimdi düşününce diyecek kelime bulamıyorum.
:beuj:yuh diyorum bu kadarıda olmaz:icon13:
ruhsat yoksa normaldır evrak eksıgı nedneyle baglar yoksa arac inmi cinmi nerden bilsin şası nosu blok nosu nerden bilsin adam evrak ıstemıstır cıkaramayınca evragı baglamakda normal zaten
normalde evrak tam olsa rally aracını baglamaz yanı bu kadar katı değildir heralde
araçlar trafiğe çıkmadığı sürece bağlayamazlar.. yarış arabası ruhsatsız olabilir.trafiğe kapalı seyirci özel etabı bu. Polis alikıran başkesen hesabı zorla araçlara el koymuş ve yarışı durdurmuştur.Sayın müdürümüz açsın federasyonun sitesini bi incelesin.adam yarşı deyince halen üstü açk bmw lerin olduu yerde dönmeleri olarak algılıo...
Trafik mevzuatına bakarsanız trafiğe kapalı alanda olan araçları polis bağlayamaz.
http://www.internethaber.com/galeri/...p?id=4618&no=1 trafiğe kapalı alandı zaten
kolpaca yalan yanlis bir icraat daha yeni mudurumuzden. evraklari eksikde olsa trafige kapali alanda mudahale etmeye haklari yok. yarin birgun evinizde yatarken kapinizi calip kapinin onunde yatan aracinizin evraklarini isteyip cekmeye kalkmakla ayni mantiga cikar bu.
komik bir durum.. buna kraldan çok kralcı olmak denir.. işgüzarlık yapmışlar... antares önü iyice mimlendi artık...
Adamlar izinlerini almışlar,gerekli güvenlik önlemlerinide almışlar.Zaten 20-40 yaş arası sürücü profiline sahipler ankaranın apaçileriyle karıştırıyorsa polis mümkünse bidaha polislik falan yapmasın.Yazık ralli aracında ruhsat/muayene aramışlar,faturasız aracın nesinde ruhsat arayabilirsin ? Zaten sokakta gezen araçlar değil.İşin komik yani diyelim faturalı araç ve ruhsatıda çıkarıldı.Muayene için özel bi koşul yok.Yani bizim araçlarımız nasılsa oda öyle.Bu mantıkla o aracın muayeneden geçme şansı var mı :) Kendi imkanlarınca rüşvet vs. hallediliyor buda yasal olan şey oluyor resmen..Yazık..