yok canim nolcak :) n demek :)
Printable View
Ben vatan da tv bölümünde çalışıyorum , 42LH5000 den başkasına para verme bana kalırsa daha üst modellerinden bile daha iyi bi tv
İstanbul Bilişim sattığı cihazlara kendisi garanti veriyor. O markaların Türkiye distribitörlerinin garantileri İB den satılan cihazlarda geçerli değil. Misal Samsung Anadolu Grup garantisindedir ama İB den alırsanız garantisi İB den olur.
begenmezsen yazda bende ıptal edeyim :p yetkili biriyle goruştum bayagı acıklama yaptı sagolsun bende yarın almayı planlıyorum bakalım 2 adet gozukuyordu ellerınde cuma yeniden gelecekmiş...urun cıdden guzelmış ama hayırlısı olsun ;)
Bende evde LG kullanıyorum ama plazma..
ben plazma severlerdenim hala..
çok memnunum çok iyi bi marka olduğunu biliyoruz zaten..
beğendiysen rahat rahat al..
Plazma hem elektrik faturası düşmanı hemde PC - PS3 - XBOX gibi cihazlar bağlanıcağı zaman LCD daha iyi.
arkadas yanıtlar sanırım benım ınceledıgım kadarıyla 7000 daha ustun :)
ben sadece oyun oynamak icin tv almayi planliyorum acayip kararsizim bende , burayi okudum iice kafam karisti :D
http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG...D-TV,8474.html
tavsıye :icon_tup:
lh5000 almani tavsiye ederim ben kullaniyorum cok memnunum
HDMI üzerinden 1:1 Full HD pixelmapping yapabilmesi en önemli arayacağın özellik olması lazım. Yani yukarıda yazdığım gibi cihazın etiketlerinde yazdığı gibi fullhd değil gerçekten fullhd olması panelinin native olarak 1920x1080 desteği vermesi oyun performansını ve kaliteyi etkileyecek yegane unsur.
Yaw su kullananlar bi foto cekip fln atsa(HD film olarak),video gaming,pc bagliyken,normal tv izlerken falan n iyiolur :):D:o:)