230 6 dedim mi akar sular durur kardeşler bende vardı. dükkanın içerisinde lastik yakarak km 110 çıkardım aracı kıpırdatmadan lastikler eridi yere 6 cm yer açtı...
Printable View
230 6 dedim mi akar sular durur kardeşler bende vardı. dükkanın içerisinde lastik yakarak km 110 çıkardım aracı kıpırdatmadan lastikler eridi yere 6 cm yer açtı...
Yağmur, kar, kaynak, buz sularının belli bir yatakta toplanması ile yeryüzünün eğimi boyunca akan su.
En küçük akarsuya dere, derelerin birleşmesiyle çay, çayların ve derelerin birleşmesiyle ırmaklar, nehirler meydana gelir. Bu ırmak ve nehirlerin bir çoğu okyanuslara ve onların kolu olan denizlere dökülerek kaybolup giderler. Bazıları da okyanus ve denizlere değil, göllere dökülerek yok olurlar.
Akarsularımızın Uzunlukları;
Aras1059 km,Asi380 km,B.Menderes 584 km,Ceyhan509 km,Dicle1900 km,Fırat2800 km,Gediz401 km,Kızılırmak1355 km,Meriç490 km,Sakarya824 km,Seyhan560 km,Yeşilırmak519 km
süper bir fikir olur, bu model bir araç alınacaksa içlerinden en sağlam çıkacak araçlar mercedeslerdir zaten. çürüklerine vs.vs. iyi baktıktan sonra mekanikte bir sıkıntı yaşanmayacaktır.
39 ve 40 numaralı postları 2009 yılının postları seçiyorum. hahahahah :D:D
Sonra ok gibi fırladın dükkandan karşıki ağaca girdin...
bunu şahinle yapıyoruz desem kimse inanmaz :D çünki ne dükkan var bunu yapacak nede 6.cm eriyecek kalitesiz bir beton ki onu geç olsada evdekiler gebertir o zemine zarar verdiğimizden olayı :D
110 da iyi bi sürat :D düz yolda bunu yapamayan araclar var :D acaba kapalı alanda basınc v.s. mi artıyor bide 0-110 kaç saniydi :D
en ucuzu ve o paraya en güzeli bunu buldum. hobby için gayet mantıklı gibi görünüyor..
http://www.sahibinden.com/klasik_tem...XQQdisplayitem
230.6 alabiliyorsanız 230.4 e bakmayın bile.
6 olması bile o aracı özel kılar, 230.4'ün aksine.
istersen 350se w116 kasa aracımı satabilirim sana 74 model v8 fakat w115 kasa düşünüyosan 230.6 tavsiye ederim fakat çift karbiratörlü bi araç biraz içer benzini kendileri
bende 124 coupe hastasıyım.
3 sayfa okudum spor gazetes..
bi ara bende fena sarmıştım istanbulda bi tane buldum nerdeyse alıyordum son anda vazgeçtim. Kelebek cam ve fildişi direksiyon olanı makbul bunların. yanlız karbüratörlü olanların ayarını her usta yapamamıyormuş oyüzen yakıt çok oluyor die biliorum. enjektörlü olanlar iyiymiş ama iyice bi, araştırıp sormak lazım tarz bi araba çok hoş. otomatiğe pek bulaşma derim ben
230 CE üzerine diesel motor uygulanabilirmi?