Bu geceden itibaren benzine 7 kuruş zam geldi. 97 oktan satış fiyatı 4,97 TL.
Bilgisi olan çoktur belki de, arşive geçsin diyerekten konu açtım. Delik büyük, bakalım nasıl kapatacaklar.
Bu geceden itibaren benzine 7 kuruş zam geldi. 97 oktan satış fiyatı 4,97 TL.
Bilgisi olan çoktur belki de, arşive geçsin diyerekten konu açtım. Delik büyük, bakalım nasıl kapatacaklar.
M. The most powerful letter in the world.
Aslında bulunduğumuz platform çok büyük. Hani herkez yanında birilerini toplayabilse bir birlik olunabilse, protesto edilebilir bence bu durum.
en büyük en çok yakan gemi gibi aracı alıcam ne fark edicek ki ekonomik araç alanda neticede artık süremiyor aracı çok yakanda süremiyor sistem artık dengelendi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
neyi protesto edicen abi allah aşkına.bankalar kredi dağıtıyor.don gibi araba satılıyorken benzin fiyatından şikayet etmek büyük ironidir bence.istenildiği sürece daha ucuza seyahat etmekte mümkünken bu kadar fazla araba olması protesto edilmeli bence.bankaların bu kadar kolay kredi vermesi protesto edilmeli.benzin neden pahalı veya neden yollar az ve dar trafiğe neden oluyor diye protesto veya şikayet edilmesi yerine,oturup mantıklı düşününce protesto edilmesi gereken tek şey bu memlekettekiler nasıl bu kadar hızlı bir şekilde rahata alıştı diye geliyor aklıma nedense.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Her konuda şöyle yapsak böyle etsek protesto yapsak ama hep lafta kalıyor![]()
Umut ediyorum bir gün indirim gelecekbizde 20 tl benzine 150 km yapacaz..
abi bizimkisi ironi ama bu arabaları bir anda trafikte sadece derste görürsün.
bknz : Sürücü Kursu.
kısacası bu arabalar olmadan ders veremeyiz.ayrıca şu güne kadar bir kez bile benzin zammına ne şaşırdım ne tepki vermek istedim.hatta bu zamla ilgili ufaktan çıtırtılar geldiğinde telefonda babamla konuşuyordum ve ona dedim ki böyle böyle zam gelcek depoları fulle sen ne olur ne olmaz.adamın dediği kelime şu "sana ne ?".adam haklı anasını satayım eğer 5 lira verip mazotunu benzinini alamıyorsan demek oluyor ki henüz araba binecek ekonomiye sahip değilsin.bu demek olmuyor ki arabayla gezme.elbette bineceksin.demek istediğim şu arabayı keyif aracı olarak görüyorsa bir insan benzin zammına veya fiyatına sitem etmesi çok ilginç.tabi bu dediklerime sonuna kadar doğru demiyorum elbette yanıldığım nokta olabilir burası bir forum tartışmaya açığım fakat,fiyat gezmek için pahalı olabilir ama ihtiyaç doğrultusunda düşünüldüğünde ideal.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
kufur etmek felan fayda etmıyor artık nalet olsun su kısacık omrumuzde bunların yonetımıne dusmekte varmıs sansıma tüküreyım ben
Burda şu kadar kişiyiz yanımıza şu kadar kişi alsak... yok öyle bi dünya maalesefÇok denendi işe yaramadı. Facete bile etkinlik yaptılar binlerce... Sonuç hüsran. Genel olarak halkımızda ''Ben hep 50tl'lık alıyorum, beni zamlar etkilemiyor'' düşüncesi oldugundan benzine daha ne zamlar yapılır...
Şu zam konusu tek bi çatı altında toplansa ya, haftada bir konu açılıyor
Bu da bonus:
Levent Kırca - Zamına Korum- YouTube
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Kusura bakmayın o zaman. Şu ata sözü de yerinde oluyor bu durumda " Ya bu deveyi güdecen, yada bu diyardan gidecen"![]()
Çoğumuz aracına zevkle bindiği için litresine 5 lira değil 10 lirada verecek insanlar vardır bu sitede. Mesele o değil mesele hükümetin vatandaşı koyun gibi gütmesi..
+ Benzin,mazot fiyatları aldığın yumurtaya ekmeğe dahi yansır. Sonuçta uçarak gelmiyor onlarda aldığımız market e değil mi ? Bu yüzden aracı ve fazla yakıt gideri olmayan insanların bu konudaki kıt görüşlerine ayar oluyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)