istanbulda uygun fiyata düzgün app yapan var mı?
dostum bazı ilan sitelerinde çok güzel ürünlre var oradan bakabilirsin mesela ben ankaradan aldım 39 liraya geldi beklediğimin çok çok üstünde kaliteli çıktı tavsiye ederim ama mühürsüz bilgin olsun...
aynen illegal'in söyledigi gibi fiyat o cok iyi olmasada idare eder siparişin ertesi günü elinde plakan fakat hiç mühür yok aklında bulunsun.
Muhursuz yada tek muhurlu plaka sahte plaka ile ayni....Polislerle sorun yasamak istemiyorsan cift muhurlu yaptirmaya calis yada hic yaptirma.
bende ve bi çok arkadaşımda app plaka var hatta yıllardır app plakayla binen arkadaşlarımda var mühürsüz ama şeytan kulağına kurşun şimdiye kadar hiç bişey olmamıştı taki geçen gün bi arkadaşımı durdurmuş polis araba sıfır ıbıza hiçbişey bulamamış plakanda mühür yok demiş mühürlüleri bagajda onları göstermiş genede yazmış...
ben app plakalarla tüv e muayeneye gittim hemde arabadan hiçbişey sökmeden,muayeneyi yapan kişi modifiye senin seçimin ben karışamam benim kriterlerim belli onlara bakarım dedi,ama son anda araba tam çıkacakken bi şef geldi plakaları farketti ve mühürlülerini taktırttı....
http://www.sahibinden.com/app_plaka_...promotion_hpva
ben burdan yaptırdım kargoyla yolluyor sorunsuz olarak istersen görüş sonuçta ertesi gün elinde oluyor
verilen linkteki plakalar cok dandik kusura bakmayın bedava verseler takmam aracıma
Gerçek app budur
![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Cift muhurlu 120 lira;
Nazmi, 0535 970 80 43
Mühürlere dikkat edin sahte olma ihtimali oluyor bazen.
Bu aralar Anadolu yakası polisi çıldırmış durumda , ben olsam almazdım APP falan maceraya gerek yok![]()
app den bi kere canım yandı bi daha takmayı hic dusunmuyorum![]()
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Bende çok kararsız kalmıştım bu app konusunda , sonunda dayanamadım bastırdım .
Geçenlerde haberlerde konusu geçmişti, plakalara düzenleme geliyor ? Bilgisi olan varmı ?
ride or die
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)