tamam koray istedikten sonra mekan çok oralar eser esmeyen yerde var ;)
Printable View
;) ben metini bekliyorum buraya geliyor mehmetlerin haberinden sonra bakıcaz haberleşiriz.
bogaz etkınlıgı ıptal oldu 23.00 sonrası alkol olayı gunceldır :)
Nerelerdesiniz su an:D
Sen gidecekmisin? Gitmek istiyorumda kimseyi tanimiyorum hos senide tanimiyorum ya:cool:
Gideceginiz yeri belirtirseniz bende gelebilirim:)
Şimdi tekrar konuştum Ataköy'de Exit diye bi yer varmış orda Tavla ve Kurtlar Vadisi yapıyolar.Ama ben gidene kadar kimse kalırmı orda onu bilmiyorum :D
Mechanicer Metin orda bi ara istersen tam programlarını öğren benden önce gidersin bende 12'de anca gelirim.
Metin: 0532 606 37 29
Aricam birazdan....Olmadi beraber takilirz iki otelci anlatacak cok sey cikar...
Bir daha otelmi tovbe:D
Bakirkoy emniyeti gec,atakoy tarafina dogru devam et,ilk gelen isiklardan gobekten yarim U yap saaga don,onune gelen gobekten yarim U yap saga don solunda kaliyo :)
Atakoy tarafindanda y.koy tarafina dogru giderken(e-5degil) emniyetten onceki isiklardan sag yap(bakirkoysporklubune fln gelmeden(sol tarafta carsi vardir) tarif gene ayni..
mikemmelim yaa mamamiyaa
@iksor
moruk ben atakoy b.koy biliodur diye settiydim:D genede tarif guzel bak bu yukardaki:D
Kaldi 1 saat dyaan:D
Shortami dustunuz:D
Tebrik etmek gerek rezervasyoncunuzu:D
hayatımda gördüğüm en rezil trafiğin içine girdim izlicem diye
koray sen benim tarife guvenme kanka,benim tarifettigim yer yanlis fln cikar:p ara sen uzunu metini birini ahaha
Anadolu yakasına geçtim izledim direk köprü altından tek kelimeyle harikaydı ya , ama dönüş köprü trafği daha harikaydı :D
guzel aksamdı makara hat saffada kurtlar ızlendı :D
iyiydi iyi :D
amacının dışında gelişti ama sonu iyiydi :D
naptiniz apaciler : )
http://www.youtube.com/watch?v=sdaT46hXYgA
:rolleyes:
edit........
ben izleyememiştim harikaymış ama 2.5 milyon tl harcanmış sanırım 15 dklık gösteriye umarım gerçekten harcanmıştır o para 2.5 diil 5 harcasınlar
Iksor benim tarifime goremi gittin:D :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe: