bu önemli uyarı için teşekkür ederim conemm hakancım şansına küs dadlım ilkbahara kadar sana meeting falan yok :d
Printable View
Uykuluk yavrulama dönemi olan ilkbahar'da yenilir.Onun dışındaki mevsimlerde yediğimiz uykuluk ile ilkbahar'da yediklerimiz arasında bariz boyut farkı var ilkbahar dışındakiler olgunlaşmamış oldugundan sikinti yaratabiliyor mide için :D
uykuluk yerine sur kebap'ı tavsiye ederim :)
Kesinlikle katılmakla beraber,
Aksaray Kaburga Sofrası diyorum http://www.kaburgasofrasi.com/
Narsuyu Salatası
Haşlanmış İçli Köfte
Mumbar
Mardin Güveci
Kaburga Dolması
Mırra
Sınırsız içecekle beraber hepsini en son ben 30 liraya almıştım :D
ya varsın cırcır olim bu akşam uykuluğun dibine vurucam :D kadir ide aradım o geliyor :Ç
bodoz kadir :D
wooww ok başkanım sıkıntı yoookkkk :D
kaçta orda olucaksınız.
ben bodozu alıp gelicem heralde 8.30 9 gibi orda olurum
sen küçük kardeşsin olum dua et aramıza alıyoruz seni :D:D:D
Ararım çıkarken ordaysanız geçerken uğrarım yanınıza toplarım sizi :D ***** sürenecek hale geleceğiniz için :D
olm ben içmiyucem :D zaten aşşalık astramla geliyorum, ne muayne, ne bişey, most wanted style :D
ben buarada orhan keptınlarıda toplayıp gelicem :D
koray sonra bir plan yok sanırımda ben o arabayla daha dolaşmam :D eve göçerim :D
bende gelebılırım pek bı cnm sıkkın ıcelım coşalım :D
araçsız metrobuslede ulaşım çok kolay halıcıoğlu durağında inip az aşşağı yürüyüp minibüse binebilirsiniz.
otopark pols jandarma sorunu olmayan biyer :d
ulan yağmur var yav onu düşünüyorum onlamı gelim napim diye ama kararsızım halil daha kesin değil ama oda gelirse nasıl sığdırcam olum okadar kişiyi arabaya :D
Aksam ve gece icin siddetli yagis alarmi verildi ona gore...
ozaman ben camaroyu çıkartmıyorum
http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/YogunlukHaritasi.aspx
trafik olayı biraz sıkıntıli gibi buradan takip edebilirsiniz.
hakan aşşalıkla gel yazık camaroya :) zaten sürter :D
aşşalkla gelicem :D baranı seni halili bodozu alıcam :D bu gecede o arabayla bağlanmazsam gines rekorlar kitabına başvurucam :D:D
ulaaaaa kim kim buluşuyoruz bi liste yapsanıza GÖKİ