Gene harika bi sayı ellerinize sağlık.
Printable View
Gene harika bi sayı ellerinize sağlık.
Bende dedim allah allah konu açılmadı. Neyse ki D&R da gördüm de aldım:D
Geçen sayıya kadar konu açılırdı derginin çıkmasını beklerdik şimdi dergi çıkıyo konunun açılmasını bekliyoz:)Bu sayıda alınır;)
guzel sayıı yarın alırım geldıyse bayıe :)
Bende dün aldım , baktım hala konusu yok.diyorum bizim bakkal ne hızlı adammış :D
Evo'daki Ferrari tanıtımı cok iyi olmuş . Tebrikler
Başlıklar neden İngilizce?
Ulan Onur yine mi? herkese söz verdin!
"Tuning Turkey" yapın bence derginin adını... Uyumlu olsun biraz.
"Tuning Turkiye" diye bir isim seçilmiş, başlıklar "Tuning UK" başlıkları
valla bu konu cok tartısıldı edıldı cızıldı ama maalesef bızım bır cızgımız var uslubumuz var. Ingılızce artık çağın bır zorunlulugu. Yanı konu burada asla mıllıyetcılık veya dılımızın yetersızlıgı gıbı bır dusunceye baglanmamalı. Yada dılımızı asla kucuk gorup baska dıllere ozenmıyoruz. Ama yaklasık 6 senedır bu dergının cogu yerınde ıngılızce terımler var ve ılerı planlarımız olarak bahsettıgınız UK ve US dilleri baz alıyoruz. Keske doğustan ıtıbaren Ingılızce konusma yetısıne sahıp olsaydık. Tunıng Turkıye adının yarısı zaten ıngılızce. Evet Tunıng Turkey olsa bence kötu olmazmıs
yine çok güzel başarılı bir sayı olmuş ;)
Yok yok... yanlış anlaşılmasın milleyitçilik konusunda söylemedim kesinlikle.
Tuning Turkiye dergi adı, ama başlıklar ingilizde atılmış, buda gözüme battı. Hoş değil bence. İngilizce'nin çağımızın zorunluğu olduğunu kabul ettiğim gibi aynı zamanda da çevirisi uygun ve mümkün olmayan teknik terimler dışında ,yayın organlarından kullanılmasını reddediyor, uygun görmüyorum.
Sadece kendi düşüncemdir, Tercih tabiki sizindir.
Rengini anlayamadığım Honda ve VW kafer çok kötü olmuş diğer otomobiller arasında.
bugun aldım kabaca bi göz attım yine güzel bir sayı çartmıssınz elinize sağlık.
hafta sonu detay girişicem :)
güzel sayı olmuş elinize sağlık :)
Eleştirin için teşekkürler. Haklısın aslında ingilizce başlık ilk etapta ınsanlarımızın gözünde hoş olmayan bir izlenim yaratıyor. Tabi Anıl da acıklama yapmış. Turkce baslıkları da uzun sure kullandık. Ara sıra kullanmaya da devam edıyoruz. Fakat dıkkat edersenız bu kültürün her yerıne işlemiş bu dil. İstemesen de yolun bır yerde muhakkak kesişiyor. :)
VW ve Honda'nın renklerı tabı dıger araclara gore farklı. Bıraz farklı olmak aslında ıyıdır. Araç sahiplerinin kendi zevk meselesi tabı :) Ne dıyelım;)
sonunda konu acilmis dergiyi 29'unda aldim Onur'a mesaj atiyorum dergi cikmis konu niye yok :D
cok guzel olmus 2 dergi de, icerikler fotograflar vs. cok iyi.. yazilari inceleyemedim henuz :)
elinize saglik
bir insan niye z3m söker gtr swaplar ?
İstersen bu konuya hiç girmeyelim. Şayet o dediğin swap olmasaydı zaten Tech Turkey gibi sitelerde olmazdı. Ortak amaç otomobil ve modifiye. Hadi yakışmayan aracı anlarım ama bu araca eleştiri yapmak için gerekli donanıma, detaylı incelemeye ihtiyaç var. Siz bu aracı hiç yakından gördünüz mü?
Türkçe konusunda bazı arkadaşlar haklılar. Önümüzdeki ay "LANET OLASI PİSLİK" ya da "ZENCİ GİBİ" isminde başlık atıcam. Hoşunuza gider umarım.