Tümgeneral :D
3 yıldızlı olanı Korgenral
4 Yıldızlı olanı Orgeneral :D
Printable View
sadece manisaya gidecegimi ve asiz olacagım biliyorum o daha beli degil bi arkadas msn den yazıyo olm yırttın diyo oda asizmiş askerligi internet cafede yaptım :D diyo bebe
netten araşdırdımda manisada inzibat egitim bi tek alaşehirde varmış
uyku'yu hiç özlemedim günde 9saat uyku uyuyordum nöbet tutmadığım için , sivilde okadar uyumuyordum:D
ama en çok halıya basmayı özlemiştim
her sabah o postalı giy akşam gel çıkar terliği giy nalet ossun:D
Ankara Mamak MEBS
4 Aralık abbas yolcu :D:D
Geçmiş olsun:D
Ben Ağustos celbinde gitmiştim, gittiğim yer Diyarbakır Devegeçidi idi. Benden sonra aralıkta gelenler eğitimlerini spor salonunda yapıyorlardı. Eğitim yapılan yer garajlardı. Hava inanın çok sogultu yani ankara falan hikaye, geceleri -30 dereceleri gördük. Gündüz 0 dereceyken parkaları atıp bahar geldi diye seviniyorduk. Yerdede çok kar vardı ve soguktan buz kütlesi gibi olmustu:) Bu sebeple benden sonrakiler eğitimlerini spor salonunda yaptılar hatta yemin törenleri bile orada olmuştu:)
23 ünde açıklancak demişlerdi bizlere aradığımızda sizler nasıl öğrendiniz yerleri
bir muddet kabız olunur gidildiğinde merak etmeyin 3-4 gune geçer stresten dolayı..:D
yedek subay olun hiç derdiniz kalmasın:) bide komando olun değmeyin keyfinize:D
121.jandarma egitim alayı hatay serinyol
Arkadaşım buraya gidicek başka gidicek olan varsa tanıştırabilirim :D
57.piyade eğitim alayı burdur çıktı banada bedellilerin askerlik yaptığı yermiş varmı bilgisi olan
05.12.2009 teslim
Acemi birliği
Isparta merkez - 40. piyade eğitim taburu -Piyade er İsmail Cem ÖZER :)
ya bi şey sorcam smdi bu sülüs zımbırtısında 1 gün yol izniyazıyo katılacagı tarihde ayın 3 ü yazıyo persembeye dek geliyo persembe birlikde oacam en geç demi cuma degil :D gerçi, bileti fean aldık simdiden ama :D bi gün bi gündür :D
has torunlarım da askere geliyo be benim şafak 81 osmaniyedeyim ıspartaya gidicek olanlara allah sabır versin kesinlikle batıyı hayal bile etmeyin...:(
ben P.ö.h.t olarak bingöl Genç yumaklı karakolunda görev yapıyorum ağrı patnos 2tabur 4.Blk e düşen olursa hbr verin yardımcı olurum...
Cem benimde Isparta Merkez 40. piyade egitim taburu cıktı bugun aksam 5 de aldım sulusu.senın benım konu kılıtlenmıs yazıcaktım oraya ırtıbatta olalım barı.