sınawa gidicek varsa biz TRGY ile bu gece çıkıp gidicez oldukça sağlam sıra varmış...tuzlyaa
Printable View
sınawa gidicek varsa biz TRGY ile bu gece çıkıp gidicez oldukça sağlam sıra varmış...tuzlyaa
Geceyi beklemeyin derim.Çok sıra var.gece giderseniz.3.güne kalırsınız söylemesi.Ben 1461.sıradaydım.sabah 10 da girdim 3.5ta anca bitti.
Bence de gece gitmeyin. Şimdiden gidin alın numaranızı. Sabah ya da öğleye doğru tekrar gidersiniz. Boşuna sabahlamanızın anlamı yok.
evet beylerrr,
gece 4 te giden bir arkadaşla karşılaştık saat 3 te girmiş sınava 6 30 da hala çıkmamıştı.
biz gittik 6 da sıra numaramızı aldık, yarın saat sabah 10 da gelin dediler bakalım hayırlısı hepinize şimdiden hayırlı teskereler...
sabah 6 da Balıkesir'de sıraya girdik akşam 5'te işim bitti. Hayatımın en eziyetli günüydü 8-9 saat ayakta bekledik. Gidecek arkadaşlara tavsiyem sabah erkenden sıraya girsinler. Ne kadar erken, o kadar iyi.
bende yarın aksama dogru gııdıp alıcam dıger gun sabah gırerım ne zaman cıkarsak allah buyuk
bayram tatilinden yeni döndüm,saçlar gayet at kuyruk modeli :D yarın sabah 7ye doğru gidicem bakalım nolcak, askerlik şubesinde benimle ilgilenen tanıdık saçın sorun olmıcağını söylemişti bakalım ne kadar doğru :) umarım 3. güne sallamazlar işim var o gün.
bizde sabah 5 te gidicez bakalım neler olacak neler görecez hadi hayırlısı :)
bu akşam 22:30 otobüsüyle manisa alaşehir inzibat egitim alayı yolcusuyum ;) aştı baya kalabalık olacakmıs galiba
amin inş sanada hocam simdiden hayırlı teskereler ısparta zorlu yer inş usta birligin cok sakat b,yere cıkmaz inş
8 de tuzladaydım, numaram anında gelmiş. Hatta arabaya zor yer bulup sırama geçebildim. Sonrasındaki işlemlerim sınav dahil 3.5 saat sürdü. Herşeyimi tamamladım, sonucu bekliyorum.
Sınav da neler soruluyor?
Neler yapmamız lazım kısa dönem yapmak için?
Saç sakal durumları nedır?
Biraz detaylı açıklama almamız mumkunmudur....
sakal olmıycak saçında uzun değilse sorun yok, uzundan kastım bildiğin uzun saç yoksa kısacık olmasına 3'e falan vurmana gerek yok.
50 soru soruyolar 60 dakika süre var.. Formda işaretlemişsindir zaten astek mi er mi olmak istediğini onun haricinde yapabileceğin bişey yok sanırım.
Sınavda sorulan sorular genellikle mantık soruları. Sayısal ve sözel olarak 2'ye ayrılıyor. Sayı dizileri ve görsel şekil dizileri mevcut.
Kısa dönem-uzun dönem için yapılacak bir şey yok. Sınavı boş da bıraksan, tamamen de doldursan dönemim ve yerin yaptığına değil ihtiyaca göre belirleniyor.
Ben 3 numara saç ve sakalsız gittim. Kazıtmana veya benim kadar kısaltmana gerek yok saçını, normal uzunlukta ve derli toplu olsun kafi.
dun gece 1.30da numra için sıraya girdik 3 gibi numaramızı aldık gunduz 12.30da gelin dediler. ancak sınava 4gibi girebildik. anca eve geldik. ne kadar erken giderseniz o kadar iyi numaralar 8466-8531 idi. gunduz gelenler numaraları alıp yrn gelin cevabını alıyorlardı. bu gece gitseniz bile muhtemel cumaya sarkıcak işiniz. ilk gun 4500kişi almışlar. bugunde 9000de kesiceklerdi.. fenalarda orası. ARABASIZ GİTMEYİN soğuk :D