valla ben yarın sabah küçükyalıya gideceğim sabah 10.00civarı orada olurum. sıra alır beklerim artıkeninde sonunda almak zorundalar nede olsa
![]()
Ankara'da saç sakal sorunu sorunu yok,bende bugün Mamak MEBS okulunda girdim sınava. Saat 10:20'de kuyruğa girdim 18:20'de işimiz bittiEn şanslı gidenler saat 15:00'dan sonra gelenler oldu,saat 19:00 gibi onlarında işleri bitti. Bakalım 9 aralığı 10 aralığa bağlayan gece yerlerimiz belli olacakmış,cümlemize hayırlısı..
İnadına German
,Selammm millet manisa alaşehirdeyim çözemedim burayıköy gibi geldi bana basit bi ilçe trakya insanı şivesiyle konusuyolar burası trakya gibi ya otobusdeki bebelere uydum
çarsıda geziyoz inzibatlar yakalayana kadar
manisa guzel yer kucuk yer ama guzel yer
carsıda herseyi buluysnuzu destur daha bu gun geldik aksam 5 e kadar vakit var inzibatlara yakalanmadan gezicez bu arada dun gece aşti yi yıkdık bu akşam %1 milyon memleketdeki bütün anahaber bültenlerindeyiz 4 5 tane kamera vardı aşti den kalkan 9 10 11 12 arabalar full asker götürdü
sabah saat 7.30 da sıraya girdim,akşam saat 7.15 de bitti işimcanım çıktı sıra beklemekten,nizamiyeden içeriye anca 14.30 gibi girebildik,girdikten sonra da 4buçuk saat sürdü işlemler..
saç sakal sorun değil burda sadece sakal traşı olup gittim,saçlarım sırtımın ortasını geçiyorbişey demediler,benim kadar uzun saçlı artı 2 aylık sakallı tipler vardı onlara da bişi demediler.. istanbulda saça sakala takmalarının sebebi oranın komutanı yada kalabalığı eleme isteği olabilir..
sınav soruları 50 tane hepsi mantığa dayalı,dil bilgisi birazda.. kendimi salak hissettim ama sorular kazık geldi30 tane anca yaptım o yorgunlukla,sallamak istemedim 4yanlış 1 doğru götürüyo aklınızda olsun
gerçi sınav formalite hikaye![]()
ama sinirim bozuldu ya ben salağım ya sorular kazık![]()
ya arkadas Sercy cektımız cıleyı gozlerıyle 2 gun once gece gordu hawa 1 dereceydı o soukta bır gece bekledık sorada oo soukta yattık oglenıne uyumadan 2 de artk kan damarlara sıcrayınca komutana bı bahaneyle gırdık ıcerı satt 4 te soruları bı actım soruyta gel ooo sınırle yorgunlukla cozucemız soruya gel ALİNİN SAATİ 10DK GERIYMIS SOLERKEN 10DK ILREI SOLEMIS ALININ SAATI KACMIS walla bı ara dalhgamı gecıosns dıe yazıckatm artk ben hayatımda bole bısı ghormedm
Aynen o sınavda demi şimdi![]()
bnde sabah 5 de sıradaydım 2500 uncu noyu aldım..aksama kadar ayakta yok tel kuyrugu o su bu su..hersey kuyruk amk yaanca aksam 5 te bıttı ısım..mat soruları kolaydı da dılbılgısnı okumadım salladım
![]()
bıde hepsını sallıyacaktımda sonra adamlar bakarken demesın dıye bu cocuk hem bılgısayar muh hemde mat ları yapamdı dıye kafa patlattım yaptım yanı![]()
sıra olayı şöyle, sıraya sokan komutan geliyor sıra numaran kaç 3 bin küsür diyorsun misal geç şuraya diyor![]()
dun gittim ben sabah 8 de girdim sagdece bogazım agrıyordu sonra saat 2 de sınava girebildim ölü gibiydim basımı kaldıramıyordum.saat 4 te cıktım aradan 8 saat gecmişti arkadasım korktu koluma falan girdi. hala cok kotu gribim daha gitmeden bu askeriye bitirdi beni 8 saat ayakta bekletti.
Melih AFŞAR
BMW ///M
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)