Ortam ıyıymış
Sıkı durun gelıyoruz amerikan conisi![]()
sabırsızlıkla bekleniyosunuz bilginizehayırlı teskereler arkadaşlar herkes için hayırlısı olur inşallah ........
amma çok bekleyenımız varmışneyse ılgısız bırakmayın gelınce...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
o an çok zor oluyor valla demedi demeyin
11-12gibi açıklanıyor , önce siteye giriyosunuz tabi bir yoğunluk vardevamlı denemenin ardından sonuca ulaşılıyor
![]()
olm jandarma olsn hawacı olsn farketmes pıyade yada astek olmasnda doguda olr olm ne farkeder orasıda watan topragı
35 gündür askerim.. Hane moral bozmuş gibi olmayayım;Allah yardım etsin herkese sıkıntılı işAllah'tan dağıtım iznine geldim biraz rahatladım ama o da bitti gibi bişey son 1 günüm kaLdı.. Allah hepinizin yardımcısı olsun
asteğmen olmak sanıldığı kadar kötü değildir.İşin rütbesi kısmına girmiyecem ama zaman olarak bakarsanız sanıldığı kadar ççoook uzun süreler harcamıyorsunuz.
12 ay askerliğin zaten ilk 12 günü ile dağıtım izni 17 günü yoktur. Kaldı 11 ay. bu 11 ayın 3 ayı ya ıspartada ya eski foçada vücut gelişimi beden ve sinirsel gelişim ile geçer.İnanın ne kadar zor da olsa bir o kadar geliştirici bir eğitimdir. kaldı 8 ay. bu 8 ayın 30 günü izniniz vardır.(birkaç iznin toplamı ile) geriye kalır 7 ay. kısa dönem 5.5 ay askerlik yapar siz 7 ay. kısa dönem koğuşta kalır herkesle yıkanır, siz rütbelisiniz bir subaysınız kendi odanız kendi tualetiniz kendi duşunuz olur. herşeyi geçtim kısa dönem ayda (yanlış bilmiyorsam) 35tlx6 maaş alır. bir komando asteğmen yaklaşık toplam 2000tlx9 + (eğitim sonrası)2700tl maaş alır.
Ayrıca bol bol anınız olur![]()
Failure is not an option.
can ilk sayfaya sınav sonuclarının acıklancağı siteyi eklersen sevinirim.
OEM+
Torunlar gelin artık, vatani görevimizi biz tamamladık
Sıra sizde.
Ş=39...
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)