Arkadaşlar dün şubeden Tuzla için dosyamı aldım.Memur 3 aralıkta gidiceksin dedi.Belirli gün oluyomu 1 ve 2 sinde gitsekte işimizi halledebilirmiyiz.
Arkadaşlar dün şubeden Tuzla için dosyamı aldım.Memur 3 aralıkta gidiceksin dedi.Belirli gün oluyomu 1 ve 2 sinde gitsekte işimizi halledebilirmiyiz.
Sen merak etme biz 4gözle sizi bekliyoruz. Nereye gidersen git kapıda göreceksin 329KD dedeilerini =)
Buraya gelecekleri muhtemelen ben bekliyor olurum kapıdaBotlarınızı bağlamayı öğretiriz merak etmeyin...
Özletmeyin kendinizi gelin artık =)
Gün vermeleri yoğunluk olmasın die. Ama istediğin tarihte girebilirisn. Ben olsam 3. gün girerdim. En boş ve astek çıkma ihtimali en az olan gün...
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Tech askeri kadrosunu yazıyorum
Yerlerimiz açıklandıgı zaman buraya yazarsanız ılk sayfaya eklerım...
Herkese hayırlı tezkereler şimdiden...
1.cheers
2.emrah type-r
3.DaRkNeSs
4.MUGENPOWE®
5.Evrenoz
6.M3CSL
7.VteC_MaNiaC
8.samhain
9.KMR2-GT
10.trgy
11.tender06
12.muRattini
13.leader_T
14.djdeeles
15.GolfMKV
Eksik olan varsa kadroya adını yazdırsın bı zahmet![]()
---BTU cupra---
gıdın bakalım has torunlar gıdın:P
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
o değilde istanbul tayfaası sınava hep beraber gidelim nedersiniz?
OEM+
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
ya arkadaşlar bu boy-kilo oranını bilen varmı.178 boy 113 kiloyum alırlarmı sizce?astım rahatsızlığım var.ciğerlerimdeki problemdne dolayı geçen yıl verem teşhisi koyulmuştu hatta.bunlar gitmeme engel olurmu?
eğer engel olacaksa hemen gidim çürükmü verecekler ne yapacaklarsa versinler yoksa şubatta tecil bitince bizde bot bağlayacaz seve seve.Vatan borcu bu.HEPİMİZ Allaha Emanetiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)