bende snaayıde sık sık goruyorum serdar bostancıda.
Printable View
bende snaayıde sık sık goruyorum serdar bostancıda.
TR de 1 adet mi var bu Rs den
rs plaka aractan 1 tane hergun sahsuvaroglunda. aractan 1 adet olduguna emın mısınız? sahıbı de sahsuvaroglu. evı de dragosta cıkarken gorursunuz sagda aracı. bence bır kac tane var. 1 adet te etılerde gezıo sureklı
bende bu yaz cesmede gordum rs plaka
her ilde görülmüş maşallah 200.000 - 250.000 km de falan heralde :D
araç genelde ataşehirde mmm migrosun göbeğin orda duruyor :D
test aracı olması yüksek ihtimal...
ben kullandım o aracı rollde zorlayabilir bence 300 beygir tabi kiloları bilmiyorum :)
bi ben denk gelmemişim şuna :(
geçende eskişehir deydi :):):) denedik baya,zar zor gecti beni :):):) cok km yapıyo bence gaz takmışlar :):) ahh focus rs ahh :(:(
Kemerde var RS ama onun rengi turuncu diye hatılıyorum vede ilk çıktığı zaman geldi
yanlış hatırlamıyorsamda TURKİZ otelin sahibinde hatta 2008 STIyıda var ;) denemek istiyorsanız onunla deneyin görüşün konuşun Özgür
ewet bilgiler dogrulandı TURUNCU renkli ;)
yeni model değilmiş tam hatırlamıyorum bende ama turuncu diye hatırlıyorum baya zaman geçmişti üzerinden ;)
Valla tr de bir tane ise millet işi bilmio..
Sti ve evo x ile aynı fiyat.. Onlardan daha güçlü ve daha seri..Daha iyi yoltutuşa sahip.. DOnanımı fazla.. Kilosu hafif ve torku fazla.. Top speed de daha verimli.. Neden halen gidip evo yada yeni sti ı alırlar sorusuna ise tek bi cevap gelio.. After market parçaları fazla..