STİ da 61 bin :D eee 3 bin için beni mi kırıosun :p
Printable View
Valla tasarım olarak da direk eziyor :)
Bi ferrariden daha az ilgi çektiğini düşünmüyorum :)
bu arabada 4 ceker varmı.
turuncu denilen arac ST, RS degil Rs 34 Rs 161 olarak 1 tane mevcut :)
stock deıl 400luk mus:D
tabı stı gecebılır ama 400 hp olanını deıl..turbosu ne stı ın stock turbo ıle bu benzınle 350 cıkarsa sewınmesı laım stı sahıbının dıe dusunuorum;)
aracın 400 hp olamama olasılıgını dusunmek lazım bence
Bugün hususi rs'i görmek için gittim Ford bayisine. Neşeli günler (ya da onun gibi bişey) diye bi etkinlik var sanırım. Bakındım bayağı ama görünürde yoktu RS. Olsaydı hepsini soracaktım niye gelmiş, cupra'yla dener mi :)
400 hp olan sti hangisi mevzusu geçen aracı açıklarmısınız??? 08 kasamı 05 kasamı ?
Rs suanda konyaaltı minicitynin ordaymıs :D görmek isteyenler olabilir...
transit RS de var :D
Ford Otosan A.Ş.'yer ait fabrika aracıdır. Yani bir bakıma tanıtım ve basın test aracı olur kendıleri. Uzerınde 220 kms hıza çıkmıs olup bızzat 6 vıtesı de dolu dolu yaşamış bırı olarak tek kelımeyle harıka dıyebılırım. Önden cekıslı olması da ayrı bır guzellık. Tork her gelısınde ınsanı mestedıyor. Antalyadan sonra önumuzdekı bır kaç gun Trabzonda da sergılenecek. Su an ıcın Turkıyede tek. Fakat sıparısler alınmıs bır kaç gune caddelerde gazlayanlar olur.
bende denizlide gördüm. gösteriye gelmiş sanırım.
Son günlerin modası da eski konuları hortlatmak galiba...
ıstanbuldan ızmıre donerken gormustum 40 yaslarında kel bı amca suruodu araba yanıodu amcada cok karızma takılıodu gozlukler falan :D
34 RS 161 olması lazım maslakta görmüştüm en son rally of turkeyde ford un standındaydı , bi ara S. Bostancının bi yerde onunla olan videosuna gördüm ama....neyin nesi kimin fesi bilmiyom :D
test arabası olabılır.. mersın fuar merkezınde otomabıl fuarının son gununde aynı arac gosterı yapmıstı..
aracı wrc de sordugumuzda fordun tanıtım aracı falan demıslerdı .
Bu araç Türkiye'yi gezmiş bende Eresin yanındaki Kia önünde gördüm :)
bunun ızmırde sıyahıda vardı sanırım bı ara satılıktı
şu an denizlide bu araç
benim bildiğim kadarıyla rs cıkmadan önce sahsuvaroglu ailesenin kucuk oglu askerdeyken 2500cc ford focus (st olmalı) almıştı aradan biraz zaman geçti rs çıktı ve ondan getirtiler bu arada abisi range takılıo:D
biliyorum baya bi hort oldu ama yeşil 34 RS 161 plakalı RS'in sahibini tanıyorum ve Türkiyede tek RS'in o olduğu doğrudur. Ayrıca kendisinin şahsuvaroğluyla bi ilgiside yok patronumun kayın biraderi :D . Özel bi üniversitede öğrenci ve hobi olarakta pist yarışlarına katılıyo :D Diğer görülenler bilindik focusun body kitlisi :D
Bi ara mavi bi RS satılıyodu sahibinden 120 bin gibi bi fiyatı vardı. Tek olduğu doğru mu ?
hort üstüne hort :D
Olsun yinede.300 ps'lik focus :O ilk haberi paylaşıldığında wauw! olmuştuk ama fiyatından mıdır bilemiyorum göremiyoruz tr'de
arac tek orjınalı 305 hp.ydı sonra bahsettıgım sahıs (adını vermem dogru olurmu bılmıyorum) pıst yarıslarında kullanmak ıcın guclendırdı ve 355 hp.ye cıkarttı fakat pıst yarısı ıcınde aracın sokulmesı rollbar takılması falan gerektıgı ıcınde vazgectı suan bu halıyle satıyo. Sattıktan sonrada pıstte kullanmak ıcın Porsche alıcak buyuk ıhtımalle.