Geçenlerde aracı muayeneye soktuk 94 Model nissan bluebird SSS sahibiyim arac sadece hafif kusur olarak şanzıman yağ kaçakları maddesiyle geçti :)
Geçenlerde aracı muayeneye soktuk 94 Model nissan bluebird SSS sahibiyim arac sadece hafif kusur olarak şanzıman yağ kaçakları maddesiyle geçti :)
okadarda iş ilanı veriyorlar baş vuruyoruz almıyorlar :D
Cam dışında heryere su fışkırtan fıskıyeler yüzünden kaç defa tekme tokat girişıyodum trafikte mıllete.Yıkamışım arabayı tertemız yanımda basıyoda basıyo herif bana sıcrıyo butun suyu.Ufacık denen parca yeri gelir dikkat dağıtır mıllete sıcrayıp.Ayarı bozuk farları 60.000k xenonları yuzunden gecici körlük yaşatan tüm aracların fıskıyesi bozuk aracların TUV den gecmemesi değil gecmesi anormaldır iyi yapıyolar.
bu ne iş ya tüv'de çalışanlara yapılan hakaretlerin ,edilen küfürlerin haddi hesabı yok. çalışan tanıdığım yok ama acayip rahatsız oldum ayıptır yaptığınız. sanki orada çalışanlar bizim insanımız değil ya.
ben dbs le renk tespiti için götürdüm...
haziranda gireceğimden eksikliklerimi oranın sorumlu şefinden öğrendim...
kıl yün tüyleri biliyorsundur dedi.filtre egzoz orjinal olucak.kapılar lsd kit var dedim yukarı kalkıyor baktılar geçen bu tür bir araç geçti sıkıntı çıkmaz dedi...
hatta orada çalışan bir abimiz hondada çalışan bir dostun varsa mugen adı altında yazdırabilirsen sorgusuz geçersin dedi....
ben yapılan uygulamnayı doğru buluyorum.TÜV'ün kurulması yollarda sağlıklı araçların dolaşmasını sağlamak için kurulmuş olması...Direk panjura bakılıyor zaten sonra jantlar ondan sonra diğer şeylere geçiyor ;)
Motor ve şasi numarası okunamıyor diye ibare koymalarına rağmen muayene kağıda hafif kusurlu diye geçirmişlerdi eski aracımı :) daha ağır bir kusur olabilirmiki sizce,motor no silinmiş :D
Arkadaslar bende sadece kornadan kalmıstım camurluk sınyallerını de dert ettıler ama onlar ıcın bısıy yazmadılar .
yok artik ya nerede yaptirdiniz muayneyi silicek haric sizdeki modifiyeler bende de var yeni girdim muayneye ve sorunsuz gecti arac size cok kil insanlar rast gelmis gecmis olsun allah sabir versin vatana millete boyle insanlar birgin birinin elinde kalirlar sonrada adam yerine koyup bunlar icin yatariz iceride :D
Tüv'ler tek bir yere ait değil. Bildiğiniz bayilik olarak çalışıyorlar. Tanıdığınız var ise aynen geçerli.
Buyrun :
http://www.tuvturk.com.tr//content/default.aspx?cid=11
hadımköy istasyonunda aks körükleri yırtık şanzumandan yağ kaçağı olan arabayı farlar ayarsız diye muayne ettirdim ben. arabayla alakası yok sana takılmıslar.
Hafif dıştan yapılı araçlara ön yargılı yaklaşıp geçirmiyolar eften püften :)Benim Jazz'a da çok basık demişler 3.5 cm yay varken :) Rampaya falan aldılar arkası sürtüyo mu diye sürtmeyince kalem zor geçiyo böyle olmaz falan demişlerdi maksat kıllık yani :) Yapacak birşey yok, çekememezlikde var biraz.