Gayet keyifli bir gece oldu. Tirakkurim batakta bahtdiz bedeviyi oynadi:D mustuyla biz donduk sabaha kadar oradalar gece uykusu kacan gitsin:)
Printable View
Gayet keyifli bir gece oldu. Tirakkurim batakta bahtdiz bedeviyi oynadi:D mustuyla biz donduk sabaha kadar oradalar gece uykusu kacan gitsin:)
yav saat 11-12 gibi beni arayan kimdi 'tesadufe geldik burda kimse yok' diye.. ? numara kayitli degildi ben de bozuntuya vermedim :D :D :hahaha:
ankaradan kuşlar öttüde neyyyyse :)
İstanbuldayim eraycim :)
Mustu kopardin beni kanka fena kahkaha attim :D
Gizlimiz saklimiz yokki eray buji kirdimi dunya alem biliyor. Pistonun arasina girip segmani kirmis. Pazartesi segmanlarim carsamba contam gelicek sonra kaldigimuz yerden devam he bide msd ateslemealiyorum tevzi yuzunden kirdik bujiyide.
Kuslara selam :)
hesabına okey oynuyodum bende burjda gördüm yavuz abinin arbayı bitirp gelcektimde parti bitmedi :S
emreyle okey aman allahım :D
Gece bombaydı ;)
İlk parti ihaleyi 0 ile basladım 0 ile bitirdim :D
İkinci partide batak ihale cok biliyorum diyenler sonuncu oldu, ikinci bitirdim :)
Günün bombası iboonun travestilerin yanında durup '' afedersiniz birsey sorcam, tanga giyince taş.... sarkıyormu '' diye sormasıydı hahaaha :D
Dönüste de polis cevirmesine girdik, Allahtan bakmadım hic suratına frene de basmadım, polis de kararsız kalınca dur demedi zaten dur dese de kacacaktım o saatten sonra, yekta zaten asayis zannetmis hahaha görkemi cevirdi saldı sadece...
Millet hala orda oyun ceviriyor kahvaltıya giden gitsin ;)
olm hala burdayz yardim edin
ben eve geldim :D
bende geldim :D
Uzgunum ben gelemedim bidahaki bulusmaya aranizda olurum:D
ne buyuk sehır ya burası Izmırde heryer yakın bırbırıne :D 67km gıt 67km gel gece gece ıyı oldu :D Olsun Soz agızdan bı kere cıkar . geldım gordum gıttı 3G :D
[QUOTE=DRaGGeR;963170]Gece bombaydı ;)Günün bombası iboonun travestilerin yanında durup '' afedersiniz birsey sorcam, tanga giyince taş.... sarkıyormu '' diye sormasıydı hahaaha :D[QUOTE]
ahhhaa 40 yıl düşünsem aklıma gelmez:D
Hala uyumadım fena gozler :)
aaaaaaaaaaaahh ahhh 22 snde istanbulda yaşadımmmm 1 toplaşmanıza müge hadi gel snde dieniniz olmadı bn buraya geldm üstüne bide 10'lık mesafemdee toplaşmışınız hıh :(