buyuk gecmıs olsun
Printable View
buyuk gecmıs olsun
Çok geçmiş olsun,acil şifalar.
geçmiş olsun kerem....
Umarım çabuk iyilleşirsin . Peki iyileşme süresine dair bir zaman söylediler mi ? Bir de uygulanan tedaviler neler ?
abi büyük geçmiş olsun, biran önce sağlığına kavuşursun işallah
Çok geçmiş olsun.
Allah acil şifasını versin Kerem Ağabey çoluk coçukta var aman dikkatli ol
Abi çok geçmiş olsun. :( Allah en kısa zamanda düzelmeniz için acil şifalar versin.
Abim cok gecmis olsun yarin aricam allaha emanet
geçmişolsun acil şifalar
Geçmiş olsun,acil şifalar...
gçmiş olsun abi acil şifalar
abi geçmiş olsun ya :s allah şifa versin bende hasta oldum da neseki hafiften atlatıorm dmuzluk momuzluk yok vay be buralara da geldi demek meşhur virüs :S allah cümleten korusun
Geçmiş Olsun Kerem abi,Allah acil şifa versin inşallah..
geçmiş olsun
geçmiş olsun abicim.. yat iice dinlen biran önce iyileş =)
büyük geçmis olsun en kisa zamanda atlatmanizi dilerim...
geçmiş olsun kardeş Allah acil şifalar versin...
geçmiş olsun, allah acil şifa versin..
geçmiş olsun..
bu arada hekim arkadaşımın dediğine göre bu dönemdeki vakaların %99 u domuz gribi ama normal gripten daha rahat atlatırsınız sadece zatürreye çevirmesi sıkıntılı. rahat olun yani sadece bol su .. bol derken 3 litreye yakın diyor ve azar azar ve sık sık. yani yaklaşık 15 bardağı güne yaymak gerekiyor.
Çok büyük geçmiş olsun. Bu aralar çok dikkatli olmak lazım. Bende olmuştum hafif bi şekilde atlattım ben Allahtan...
Acil şifalar dilerim..
3 gundur bende hastanedeydım domuz grıbı teşhısı koydular ne illet bı hastalıkmıs 3 gunde iligimi kuruttu :S
Tekrar tekrar geçmiş olsun durum gitgitde ciddiye biniyor biran önce atlatırsınız umarım.İnsanlarla tokalaşmaya korkar olduk valla. :(
Çok geçmiş olsun abi bendede belirtileri var 2 gündür doktora gitmeye korkuyorum ama bugün gidicem sürekli ateşim var..
Geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin :(
geçmiş olsun kerem,acil şifalar...:(
çok geçmiş olsun berbat bi hastalık bi haftadır canıma okudu resmen belimin ve bacaklarımdaki agrıdan yatamadım resmen normal gripden bayagı bi ağır
Çok gecömiş olsun Allaha cil şifalar versin
Geçmiş olsun kerem
Allah herkesten razı olsun. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
Ama eklem ağrılarım azda olsa var, şükür ateşim düştü
çok geçmiş olsunnnnnnnn
allah acil şifalar versin kerem abi inş. sapasaglim saglıgına tekrar kavuşursun..
çok geçmiş olsun
aman abi ne diyorsun ne domuz gribi yav.cok dikkat et abi gecmis olsun.
Valla annemlerde kalıyorum şu an çocuktan ayrıyım.
Antibiyotik, vitamin ve bol sıvı tüketip dinlenme lazımmış.
bu hastalığın adı neden domuz gribi çözmüş değilim ne iğrenç isimdir DOMUZ gribi. bence insanı psikolojik baskı yapıyor. bence normal grip gibi düşün kerem abi moralini bozma gemiş olsun. şu an hastalıkdan çok sarp dan ayrı kalmak üzüyordur seni