Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
Printable View
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
geçmiş olsun
1haftadır sabah akşam metro-tramvay kullandım mecburen , hastalık kapıcam falan diye tırstım cidden
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun .
Cok gecmis olsun.
Geçmiş olsun acil şifalar..
Çok geçmiş olsun gerçekten. Allah acil şifalar versin.
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
cok gecmıs olsun....
çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin
çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım bu aralar...
Çok geçmiş olsun..
cok gecmıs olsun..
Çok geçmiş olsun. Ülkemizde malesef bir çok kişi bu hastalığı sonucu kesin ölüm olarak biliyor. Yok öyle bir şey. Allah hepimize bir beden ve o bedene iyi bakmamız için bir beyin vermiş. Vücuda iyi gelebilecek besinleri bu dönemde bol tüketmek gerek. Ben yakın zaman önce spora başladım. İş yoğunluğuna rağmen eksiksiz spora gidiyorum. Bu dönemde herkese spor yapmasını öneriyorum. Günde en az 1 bardak C vitamini içeren meyvelerin suyunu da için. Sporla birlikte sağlıklı beslenirseniz vücut domuz gribi filen dinlemez. Vücudunuzun bağışıklık oranını yükseltmeniz gerekli. Güne uyandığınızda zımba gibi olun. Ben sabah 8 - akşam 9 çalışıyorum. Sonrasında da gidip sporumu yapıyorum. Günde en az 6 km yürüyorum, bir de fitness aletlerinde yaptıklarım var. Gün içindeki koşuşturma da cabası. Ama inanın yatağıma yatarken en ufak yorgunluk hissetmiyorum. Lütfen sizlerde kendinize iyi bakın dostlar.
Tekrar çok geçmiş olsun. Kendi gibi gribi de pis olan bu hayvanın ismini duymak bile midemi kaldırıyor.
çok geçmiş olsun acil şifalar....
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Kerem çok çok gecmıs olsun ,acıl sıfalar dılerım.insallah en kısa zamanda saglıgına kavusursun