MERter-incirli yönünde METROBÜS yoldan çıkmış akadaşlar e5 kapalı yan yoldan veriyolar.. O tarafları kullanmamaya calışın felaket bi trafik var
MERter-incirli yönünde METROBÜS yoldan çıkmış akadaşlar e5 kapalı yan yoldan veriyolar.. O tarafları kullanmamaya calışın felaket bi trafik var
Geçenlerdede karşıya dogru giderken tünel gibi biyerden geçiyorlar cok hızlı gırmıstı sofor efendi....
İnşallah can kaybı yoktur...
yaa bu adamlar n zaman düz yolda arac kullanmayı öğrencek![]()
OEM+
töbe töbee şakamı bu ya kaçıncı... harbiden düz yolda kullanmayı bilmiolar
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Arkadaşlar hemen şöförü boklamayalımtekeri patlamıştır,yürüyen aksamda bi olumsuzluk olmuştur yada kendi hata yapmıştır.Ne olursa olsun sonuçta bilerek isteyerek olan bişey değil insan hatası.İnşallah can kaybı yoktur.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yine mi ?ne olursa olsun insan taşıyorlar kontrolu yapılmayan otobüsler , şöför hataları vs. insanların canına mal olabilir ...
inşallah can kaybı yoktur
Metrobus hattında cok fazla calısma yaptılar deldiler deştiler...Tamamlandı dendi fakat sadece verilen bı tarıh oldugu ıcın yalandan bitirdiler...Daha sonra sorunlu yerleri tekrardan elden geçirdiler fakat asfalt dokmedıler.Üzücü tabıkıde lastık patlamıs olabılır fakat suda var otobusu cok hızlı suren soforlerde cıkıyor..
Allahtan devrilmemiş fotolardan gordugum kadarıyla..
yol resmen kapanmıs yaa
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
adı üstünde kaza, abaratmanın anlamı yok şöförde insan metrobüsleri üretende , önlemler ve tedbirler zamınında alınmalı.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
kaza adı üstünde okula gidip gelirken hergün kullanıyorum 2 sene içinde istanbulda gördüğün en yararlı şey ne deseniz metrobüs derim
Haber kaynağının altındaki yorumlardan birisi metrobüs hattına otomobil girmiş onlar sebeb olmuş diye yazmış..doğruluk payı nedir bilmiyorum tabi..daha metrobüsü canlı olarak bile görmedim !!!
arkadaşlar kaza önümde oldu ilk müdahale eden benim kazanın metrobüsle yoluyla akp yle topbaşla alakası yok
resimlerdeki bej renkli bmw x5 önündeki ani fren yapınca yanındaki mini cooperla beraber metrobüs yoluna çıktılar metrobüs şoförüne allah bilek vermişki diğer şeride attı kafadan vursaydı hepsi ölürdü dolayısıyla metrobüste yoldan çıktı başka bi arabaya vurdu ama kimsenin burnu bile kanamadı cooper yan yattı içinden 20 yaşlarında bi bayan çıkardık arabanın plakalarını ben söktüm polisle işlemleri ben yaptım olay bütünüyle budur ama namussuz şerefsiz bazı gazeteciler tabiiki suçu metrobüs ve yapanlarda buldular Allah topunun tepesinden baksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)