Boy kg oranı olabılır....Vücutta dövme varsa ondanda olabılır...Bendede yazıyordu.
Printable View
Boy kg oranı olabılır....Vücutta dövme varsa ondanda olabılır...Bendede yazıyordu.
askerlık bune zaman ne olucagı bellı olmaz
Aralık 1 den sonra konuşun, askerle dalga geçmek suçtur :D
aynı yazı bende de var,dert edecek birşey yok öyle de alıyorlar böylede :D
Bana vücüdunda bi yara bere varmı demişti,
bende geyik olsun die, hani ufakken düşersin dizin yara bere olur ya onlar var demiştim
Doktor albay saolsun hemen: A grubu arızalıyı çakıvermişti :)
arızalı nedır ya?:D
sınava giricek herkez mi aralık 12 sinde gidicek acaba ??
Millet o'nu oraya yazdirmak icin paralar harciyorlar , sana farkinda olmadan yazilmis daha ne istiyorsun :D
Amcam Kidemli Albay olmasina ragmen " askerlik yapmadigina yat kalk dua et " dedi bana ..
Ben ki " seker hastasi " oldugum icin curuk raporu aldim 5 sene once .. Ilk baslarda gidemiyorum dige cok agladimsada , her askerden gelenden hayirli seyler duymadigim icin kendimi sansli gormeye baslamistim ..
Ama su da var ki keske hasta olmayaydimda gidip yapabileydim :(
taksim gümüşsuyuna muayene için gittim
kapıda kayıt alırken rahatsızlığın vs varmı diye sordular hepsini cevapladım , boy kg vs onlarıda yazdı ne ölçtüler ne tarttılar
yolladı beni doktora
girdim odasına,birşeyin varmı dedi yok dedim kağıdı imzaladı verdi muayene sadece bu kadardı
bendede aa arızalı yazıyordu hatırladığım kadarıyla
şarj dinamosundandır :D
Bende de renk körlüğünden dolayı arızalı yazdılar bide komando olmamaz diye damga vurdular
boy 177 kli 84 tü...
Önemli birşey değil. Göz bozukluğu-boy kilo oransızlığı vs... hepsi olabilir.
Kilo: 78
Boy: 1.77
AA arızalı. Kilo fazlalığı var. Yanlış hatırlamıyorsam -10kg normali yani 1.77=67 kilo filan olman lazımdı. +20kg üstüde çürük: yani 1.77+20=97Kg üstü olursan 1 yıl erteleme alırdın...
Önemli birşey değil sadece komando olamazsın :D
benim bildiğim geç başvuranlar veya geç devrelerinde gidenlere arıza deniyordu
ama yanılıyorda olabilirim
önemli bişey değil kafana takma
hort olcak ama google'da araştırırken buldum bu konuyu :D bende az önce aldım sülüsümü kısmetse 23 ünde teslim olcam. AA-A arızalı yazıyodu dikkatimi çekti dedim ne alaka nerden anladılar arızalı olduğumu :D bel fıtığı ameliyatı olmuştum ondan yazmıştırlar diye düşündüm =))
çağlar sana boydan yazmıs olabilirler :D
Vay be...
Gittim döndüm bile ben :) Konum hortlamış :D
bende askere giderken aynı şekilde arızalı geciyordu sevk kağıdımda.bide baktım rdm olmuşum
çağlar bende bugün gittim şubeye baya uğraştım senin yaş kaç ? tecilin ne zaman bitti birde nüfus kütüğün neresi ?
ona göre kendime pay biçecem :D
bende yarın şubeye gidiyorum halıcıoğluna bakalım kısmett :D
yaw ben gittim şubeye ordan sağlık ocağına ordan hastaneye sevk ettiler perşembe tekrar gidecem
ama kafamı karıştıran şu beni ne zaman askere alacaklar ? :D
31 ekimde tecilim bitti ve muayene olmadım şimdiye kadar telefon ile kastamonu şubesi ile görüştüğümde 20 şubattan önce muayeneni yaptır mayısta gidersin dediler ( mayıs kendi şubemin celp dönemi ) ama yabancı şubede muayene olacağım için çağlar gibi benide 23 ünde alırlar mı acaba :D
olum hep kafamı kurcalayan soru buydu şubat mı mayıs mı ? :D
izmir dragları göremeden gitmek var :D
kanka sağlık ocağı hastahaneye sevk etti kilodan mı dedim adam iplemedi bile :D kimse ipine takmıyo şimdiden :D
ama hastahanede kilo derlerse gitmek istiyorum diyecem hacı biliyon mevzuları
bendene aynen arızalı yazıyodu kendi kendime dedimki heralde geri hizmette felan olacağız
malatya 2. ordu piyade er eğitim alayı eğitim çavuşu oldum
valla kısmet artık pata küte alacaklar sanırım :D
peki amca sen ne düşünüyorsun bu gitme konusunda :D şubat mı olur mayıs mı ?