gitmiyoruz o zmn
Printable View
gitmiyoruz o zmn
bence gitmeyin meraktan gittik gece ancak suadiyede yer bulabildik 5 para etmez verilen parya zamana yazık
bizde gidecektik ama bunları okuyunca ......
filimin bütün bütçesi fragmana gitmiş geriyede bir şey yok:)
Bugün gidiyorum.
senaryo fıs :D mayalar bence 2012 ye gelince sıkılmıslar ulan bu takvim bitmeyecek bırak bırak diye :D senaristte bundan esinlenmis :D
cüneyt arkın filimleri bile daha güzel hani atlıyo 5 kişi yıkıyo bi anda 2012de o şekil olmuş
tek güzel sahne bentleyli olan sahneydi :D
Film rezalet, indirip izlemistim dedim herhalde bu o film degil cunki baya bir ovulmustu. Filmde kullanilan bilgisayar teknolojisi 10 sene oncenin herhalde, senaryo rezalet yok kilisede cocuk dogacakmis ta oraya bisey sokup cevirecekmissin de felaket duracakmis.
Dünya sona eriyor diyolar yok benim buraya kosmam lazim oyle bi his var icimde bu benim kaderim kosmaliyim falan diyen insanlar vs. Inanilmaz gicik oldum sadece sonunu merak ettigimden ve o kadar saat odamda ne yapacagimi bilmedigimden izledim.
Sinemaya bu film icin gitmeyin, israftir :)
muhahah insallah odur yani nasil nefret ettim tahmin edemezsiniz : ) simdi bidaha bakicam nedir ne degildir diye : )
edit: muhaha gecen sene de 2012 doomsday diye bir film yayinlanmis yanlislikla onu cekmisim hahaha
gecen senekinin imdb de yapilan yorumu
"Features of this movie: bad acting , visual effects made with a home PC, bad directing, useless talk scenes, bad screenplay, bad dialogs (where the writers on strike?! - actually they were... and you can tell!), fake rain made with a bunch of shower heads, very bad casting and totally random music. "
neyse yenisini bulayim hehe
dün gece bende izledim türk ve yabancı bir çok arkadaşımla;
cüneyt arkın filmlerini resmen aratmadı
artık bi yerden sonra sadece gülmeye başladık yok artık falan diye
son zamanlarda izledğim en saçma filmlerden biri idi
bazı efektler realiteden uzak bazı sahneler imkansıza yakın.. bla bla..
sakın gitmeyin diyebilirim çok net :)
film bi kere komedi filmi bunun başka bir tarifi yok :) biz cok güldük. bence bu filmin devamını cem yılmaz cekmeli acayip malzeme cıkar. umarım gemiler batmaz nede olsa made in china, bide bir kaç tane Türk sıkıştırdıkmı araya yemin ederim yeni dünyada yeni zamanda süper güç biz oluruz :) diğerleri yalan olur...
cumartesı aksamı izlicektım onde yer kalmıstı yaklasık 3 saat suruyor diyinde 22.30 matınesınden de vazgectım.yorumları okuyunca iyiki yer yokmus dedım :)
face de 5 dk. sını izledim güzel efekleri var izlemek gerek
Ben beyendim filmi..
bazı sahneler anlattığınız gibi aşırı derecede saçma olmuş hele limuzinle şehirden kaçma sahnesi ayrı bi saçmalıkdı izlenebilir bi film ama abartıldığı kadar deil start bentley dediği yer en güzel yerdi bana göre:D