tamamdır abi gerekli bilgileri atıyorum. çok saolasın.
Printable View
tamamdır abi gerekli bilgileri atıyorum. çok saolasın.
pm kutum bomboş ama niyese yıllardır öm alamıyorum dogukanb@live.com eklesen msnden şey etsek:D
şimdi desktopumda lisanslı yasal xp professional var laptomumdada lisanslı vista premium var...Şimdi bunlardan vazgeçip yasal olmayan bi yazılıma geçmek mantıklı olurmu sizce?upgradelerle ilgili sıkıntı yaşarmıyım...
crack li olacağı için bi sıkıntı yaşanmayacağı yazılmıştı önceki sayfalarda.
@bugra abi, çok saolasın. ankaraya geldiğinde telefonunu bekliyorum, bi kebapımızı ye :D
win 7 pro ile raid 0 kurabilen varmı ? :D
geçen 2 500gb seagate 7200.12 ile denedim beceremedim :D kurulmda hdd gozukmuyor ?
vista premium ucretsiz win 7 home premium a upgrade olma hakkı var
dvd ve kargo ucreti 40 dolar civarı ;)
ayrıca win7 atom 1.66 işlemci 1gb ramle bile çok güzel çalışıyor donanım sıkıntısı yok xp gibi maşallah :D
bugra bey bende ısıtıyorum bır dvd bızde gecelım dımı :D
http://img98.imageshack.us/img98/3452/adszfl.jpg
uygunmudur bu ozellıkler :D
Buğra pm gelmedi bana rica etsem atarmısın loader linkini ?Teşekkürler..
kanka 2gb ram yapalım dıom kac lıradır hıc anlamam bu ıslerden bı el at :D
emre pm gonderiyorum ama dolu senin box :D
Tekrar deneyebilirsin Buğra abi şimdi :)
Teşekkürler Buğra abi..Yanlız linkteki iki dosya da burda resimlerdekine pek benzemiyor,bende mi bir sorun var acaba :D Activate falan filan yaptım birşeyler,Bilgisayarım'da ürün anahtarı ve aktive edildi yazısı görünüyor ancak masaüstünde hala Deneme kopyası yazmakta :()
bunlar beta versiyon herhalde.windows7nin orjinalının kırılmışı çıktımı bilgisi olan var mı?
ozaman bildiğiniz bi torrent link falan var mı varsa pm atabilirmisiniz aradım hep beta çıkıyo karşıma
Buğra abi teşekkür ediyorum. Güzel oldu.:) Yanlız msn konsunda bi sorum olacak. Öbüründe hani saatin yanına atıyodu ya bunda atmıyo mu? ben mi beceremedim:D Birde çevrım dışı otorum açtığımda 2 tane msn çıkıyo altta bi windows live messenger bi çevrim dışı görün yazıyor. Onu yok etmenın yolu yok mu?
Bide otorum açanları görebiliyorum ama msn listem yok nerden geri geliyo :D
Bende dun notebook'a bunu yuklemeyi dusunuyordum , bilgisine guvendigim bir arkadasim vistadan cok farkli olmadigini , gorsellik ve ufak tefek yeniliklerin oldugunu , bunun yaninda kimi programlarin calistiralamayacagindan bahsederek beni caydirdi .. Kullanan vardir mutlaka .. Nedir ? Ne degildir ?
ya şu linki banada atsanıza :D
bide raid 0 yapan varsa bilgi bekliyorum :D
2 haftadır full kullanıyorum sanal pc ye kurdum :) gayet güzel :P