İşte çok pahalandı diyorum. şu an 20.5 dolar alış 24 dolar satış fiyatı var. Bi kaç ay önce 14.5-15 dolar alış fiyatıydı. Hatta 19-20 dolar arasında 2 gb ddr 800 vardı. Tabi alış fiyatı.
Printable View
emre pm gonderiyorum ama dolu senin box :D
Tekrar deneyebilirsin Buğra abi şimdi :)
Teşekkürler Buğra abi..Yanlız linkteki iki dosya da burda resimlerdekine pek benzemiyor,bende mi bir sorun var acaba :D Activate falan filan yaptım birşeyler,Bilgisayarım'da ürün anahtarı ve aktive edildi yazısı görünüyor ancak masaüstünde hala Deneme kopyası yazmakta :()
bunlar beta versiyon herhalde.windows7nin orjinalının kırılmışı çıktımı bilgisi olan var mı?
ozaman bildiğiniz bi torrent link falan var mı varsa pm atabilirmisiniz aradım hep beta çıkıyo karşıma
Buğra abi teşekkür ediyorum. Güzel oldu.:) Yanlız msn konsunda bi sorum olacak. Öbüründe hani saatin yanına atıyodu ya bunda atmıyo mu? ben mi beceremedim:D Birde çevrım dışı otorum açtığımda 2 tane msn çıkıyo altta bi windows live messenger bi çevrim dışı görün yazıyor. Onu yok etmenın yolu yok mu?
Bide otorum açanları görebiliyorum ama msn listem yok nerden geri geliyo :D
Bende dun notebook'a bunu yuklemeyi dusunuyordum , bilgisine guvendigim bir arkadasim vistadan cok farkli olmadigini , gorsellik ve ufak tefek yeniliklerin oldugunu , bunun yaninda kimi programlarin calistiralamayacagindan bahsederek beni caydirdi .. Kullanan vardir mutlaka .. Nedir ? Ne degildir ?
ya şu linki banada atsanıza :D
bide raid 0 yapan varsa bilgi bekliyorum :D