Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 15-11-2009, 12:50   #1

Baran^ - ait Avatar

Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II

Tesisat yardım

Dün bir almancı gurbetçimizin mercedesine bindim düz tesisatın üstüne HERTZ tahmınımce 30luk basını ve anfisini koymuş bagaja ses inanılmaz hoşuma gitti ne dışarıya dinletiyor nede arabayı sarsıyordu.

Ben tesisat olayından pek anlamam aranızda anlayan arkadaşlar olduğunu tahmın edip actım bu konuyu.Acayıp kıl titiz adamım hiçte sevmiyorum orayı burayı söktürmeyi.Bu yuzden bu woofer ve anfi hem marka tavsiye edebilecek hemde sorunsuz bu işte PROFOSYONEL bir firma önemenizi istiyorum arkadaşlar..OKÇU yu senelerdir duyuyorum ve bu işte iyi olduklarını duyuyorum tanıdığı iş yaptırmış olanınız varmı acaba OKÇU da? teşekkürler fikirlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu arada aracım sedan C serisi bilmeyenler için,üstünde fabrika cıkışı Harman Kardon muzik sistemi var ben sadece bas ve anfi istiyorum.
Baran^ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 15-11-2009, 23:54   #2

gorke - ait Avatar

Otomobil: fiat linea

okçu bana çok gereksiz geliyo açıkçası. adamlar işlerini yapıolar iyi parça kullanıyolar ama abartıyolar bence. bir gidip berk hi-fi ile konuş istersen baran. yurtdışı ödüllü birçok araç yaptılar ve profesyonel biçimde yapıolar bu iş. kaliteli ve daha makul fiatlarda.

Sakin güç...
gorke isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 00:03   #3

kv661 - ait Avatar

Otomobil: Stock Fiat Grande Punto 3k

kv661 - ICQ üzerinden Mesaj gönder kv661 - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to kv661
İşini hakkıyla yapan her tesisatçı bu işi halleder. Çok zor bir işlem değil.

Dışarıya ses fazla vermemesi ve içeriyi sallamaması ise Bu tarz araçların izolasyonunun çok iyi olması ile alakalı. Aynı bass'ı bir Fiat'a koysan zangırdar malesef

Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
kv661 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 00:32   #4

deeperblack - ait Avatar

Otomobil: White TYPE R - White Rocco - White POLO :)

kv661´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşini hakkıyla yapan her tesisatçı bu işi halleder. Çok zor bir işlem değil.

Dışarıya ses fazla vermemesi ve içeriyi sallamaması ise Bu tarz araçların izolasyonunun çok iyi olması ile alakalı. Aynı bass'ı bir Fiat'a koysan zangırdar malesef

Kesinlikle katılıyorum. Hangi yakadasınız? Anadolu - Avrupa?
deeperblack isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 16:56   #5

Baran^ - ait Avatar

Bana sorduysanız ben anadolu yakasındayım.. Auto-hifi dergisinde bir c63 test etti modifiye-pit isimli dukkan ve arabada sadece focal BUS20 vardı ufak gizlenebilir bas ve cok memnun kaldıklarını yazmışlardı.Bende ondan taktırmayı düşünüyorum ama modifiyepit mi taktı o parcayı yoksa başka yerde takıldı onlar sadece testmi etti anlamadım..
Eski 16-11-2009, 17:06   #6

diyadin - ait Avatar

Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga

Baran üzerinde anfisi olan bas kutularından alabilirsin kablo vs. derdi yok sadece elektrik ve ses girişi bağlıyorsun , ALPİNE SWD 2030 tavsiye ederim..
diyadin isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 17:16   #7

levent - ait Avatar

Otomobil: NDE120

25cm lik JL , kapalı kutuda, bide mono amfi ile istediğin gibi olur derim bende
levent isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 17:31   #8

Baran^ - ait Avatar

Ben HERTZ dinledim cok hoşuma gitti ama anlamam fazla tesisat işlerinden. HERTZ nası markadır ??
Eski 16-11-2009, 20:06   #9
OnurS
Misafir

Barancım bence focal al.Zamanında ehliyetim fln yokken arabanın dışana fln bişi yapmam yasaktı sadece müziksistemi yapabiliyodum=)Odönemde nerdeyse her ürününü kullandım focalin çoookda memnundum ztn fiyatındanda kalitesi belli.anfinide audison al.Eğer bizim tarafa gelirsen seni benim montajcıma getiririm çook kalitelidir işçiliği, işçilik ücreti okçuyla kıyaslayınca bayaada ucuz ve arabanında başında da durursun eğer istersen(ki istersin=))...Bide bas kabinin hazırmı olsun yoksa bagajın istediğin bi yerine istediğin şekilde mi yapılsın?derimi olsun yoksa normalmi bunlarda süre için önemli....
Eski 16-11-2009, 20:14   #10

Baran^ - ait Avatar

Kanka benim arabada harman kardon var bana yetiyor zaten öle cok merakım yok tesisata ama bas cok zayıf onu azck kuvvetlendirmek istiyorum. Bagaja hazır kutulu bir bas ve yanına anfi yeter bana yada focalin ufak 25lik bası var önde paspasın altına takılıo anfisiz sanırım o. Ama nerde kaça takılır falan bilmiorm bide işçilikten cok korkuorm sökme takma kablo gecirme işleri cok can sıkıcı uyuyamam walla geceleri

HERTZ i dinledim baya iyiydi ama bana fazla yanı,FOCAL dinlemedim ama bana yeter heralde..Bilen birine sormak lazım..
Eski 16-11-2009, 20:24   #11

Melih-Ö - ait Avatar

Otomobil: Clio DCI :)

Hertz Es 300 çift bobinli kullanıyorum. Edisonla besliyorum orjinal kapı kolonlarıyla ses gayet tatmin edici. Hertz gerçekten çok kaliteli Hertz'i tercih edin bencede.
Melih-Ö isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 20:40   #12

rapture - ait Avatar

Otomobil: yok

tek bobin woofer senin aracta çok etkili olmaz. sebebi 2 kanal anfilerin 4 ohm'da cok fazla güç vermiyor olması. benim sana tavsiyem çift bobin bir woofer alman örnek RE audio. JLaudio.Kicker.Audiobahn .soundstream bu markalardan orta sınıf çift bobin bir woofer alman ve bu woofer desteklicek yine orta sınıf 2 ohm'da yüksek çıkış gücü veren bi anfi almanı tavsiye ederim
rapture isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 20:59   #13
OnurS
Misafir

Baran^´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kanka benim arabada harman kardon var bana yetiyor zaten öle cok merakım yok tesisata ama bas cok zayıf onu azck kuvvetlendirmek istiyorum. Bagaja hazır kutulu bir bas ve yanına anfi yeter bana yada focalin ufak 25lik bası var önde paspasın altına takılıo anfisiz sanırım o. Ama nerde kaça takılır falan bilmiorm bide işçilikten cok korkuorm sökme takma kablo gecirme işleri cok can sıkıcı uyuyamam walla geceleri

HERTZ i dinledim baya iyiydi ama bana fazla yanı,FOCAL dinlemedim ama bana yeter heralde..Bilen birine sormak lazım..
Kanka ben anladım seni raat ol=)ööle bamgüm vursun istemiyosun kaliteli tok abartı olmasın istiyosun oyüzden facalin orta boy kalite bi subwooferını al.Hatta kabinli bi wooferal anfi olarakda audison al kafan rahat olsun.Sub'ı mutlaka çiftbobin al ve focal hertzden daha kalitelidir.Ama en üst seri olarak konuşuyorum yoksa hertzde çok iyidir fiyatlarıda yakın...Bence focal kullan.Montaj içinde kefil olurum diyorum ama sen SAPIK olduğun için korkmuyo diyilim=).Ama konuşuruz istersen işçilik süresi uzasın yavaş yavaş olsun gerekirse fazla veririz diye.Bide yeni senin kasada akü nerde bagajda mı?Eğer öyleyse kablolama içi çok daha sancısız olur
Eski 16-11-2009, 21:23   #14

Jerky - ait Avatar

Otomobil: Vw Polo Classic & Seat Leon 1P

Bende aynı senin gibi bir sistem istiyodum, Standart leon kolonlarına (4mid+4 tiz vardı) 25cmlik orj. kabinli JBL koydum çift bobinli, birde JL Audio amfi bağladım ses on numara oldu, dışardan bass olduğu belli olmuyor ama istersen içerde nefes kesebilirsin. Aracın sedan olduğu için biraz kuvvetli bişey almalısın sanırım. 30cm çift bobinli falan.
Jerky isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 21:45   #15

10ur_K - ait Avatar

Otomobil: Tabanwagen

Smile

OnurS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Barancım bence focal al.Zamanında ehliyetim fln yokken arabanın dışana fln bişi yapmam yasaktı sadece müziksistemi yapabiliyodum=)Odönemde nerdeyse her ürününü kullandım focalin çoookda memnundum ztn fiyatındanda kalitesi belli.anfinide audison al.Eğer bizim tarafa gelirsen seni benim montajcıma getiririm çook kalitelidir işçiliği, işçilik ücreti okçuyla kıyaslayınca bayaada ucuz ve arabanında başında da durursun eğer istersen(ki istersin=))...Bide bas kabinin hazırmı olsun yoksa bagajın istediğin bi yerine istediğin şekilde mi yapılsın?derimi olsun yoksa normalmi bunlarda süre için önemli....
Tufan abi bitaneee gotur direk onur basin agirmaz baran,+ focal cok kalitelidir

kanashibari´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dikkat et son fiyat isteyecek

4 door's fit more whore's
10ur_K isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-11-2009, 23:03   #16

dark - ait Avatar

Otomobil: Kara Tren CUPRA :)

Hertz audio fiyatına göre çok çok güzel çalan bi ürün şunu merak ettim dinlediğiniz araç sedan mıydı hatchbach miydi bu ses kalitesini çok fark ettiriyor hatchbach bi arabada aldığınız sesi sedan heleki Mercedes gibi bi arabada almanız çok zor bunu hatırlatmak istedim Önceki öneriler gibi ya Focal sub. Audison anfi ikilisini yada biraz daha fiyat olarak uygun olsun derseniz Hertz sub ve anfi kullanmanızı öneririm Anladığım kadarı ile ses kalitesine önem veriyorsunuz iki adet 25 cm sub kullanırsanız istediğiniz kaliteyi kendi aracınızdada bulabilirsiniz tabi kaliteli bir montaj ve iyi bir kutu dizaynı ile.
dark isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-11-2009, 01:18   #17
OnurS
Misafir

10ur_K´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tufan abi bitaneee gotur direk onur basin agirmaz baran,+ focal cok kalitelidir
Aynen kanka=)Şimdi benim arabada 2anfi war ama sub yok taktırsammı diorum bende ama hem el kadar bagaj hemde ağırlık boşuna...
Eski 17-11-2009, 01:27   #18

ahmetbaha-drs - ait Avatar

Otomobil: 4WD-TSI140

ahmetbaha-drs - MSN üzerinden Mesaj gönder
Kesinlikle Focal bass+Audison anfi..Kaliteli araçlara kaliteli müzik sistemi yapılmalı bence.. +Bahçelievler Woice Veysel Ustayıda önerebilirim..

MK5 Jetta 1.4 TSI
ahmetbaha-drs isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-11-2009, 01:51   #19

Bartu_evo - ait Avatar

Otomobil: Amuse s2k & Ferrari 550 maranello & Mitsubishi pajero

bende önceden bmw e 90 3 kasa vardı komple focalle döşemiştim arabayı çok ta memnundum tavsiye ediyorum focali
Bartu_evo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 04:07 ::::