|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Kaliperlerimi boyuyacağım piyasadaki en kaliteli boya hangisi würth dediler ama nerede bulabilirim bildiğiniz biyer varmı ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
aynen ben de boyayacagim konuyu takipteyim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 07 Fiesta TDCI,99 Civic, 05 S2k
|
boyamadan önce yapılcak bi işlem varmıı?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
Şimdi boyayarak değilde bu satılan kaliper kapaklarının yazısız olanları var sizde takip ediyorsunuzdur. Daha az emekle daha güzel bir görüntü yakalayabileceğinizi düşünüyorum.
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Kara Tren CUPRA :)
|
Sıcağa dayanıklı kaliper boyası olmasına özen gösterin Yada VTEC arkadaşımızın dediği gibi brembo benzeri kapaklar alınıp en kötü ihtimal üzerindeki yazılar sökülüp uzun bi süre solmadan boyası dökülmeden kullanılabilir.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Kara Tren CUPRA :)
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: -/-
|
tel fırça ile bol bol temizlendikten sonra tozunu alın yeter tel fırça en ideali zımpara ile detaylara ulaşamazsınız bide yorulduğunuzla kalırsınız
![]() kaliteli bir boya!! olması yeterli sıcağa karşı dayanaklı ve dayanıksız olması bişey ifade etmiyor normal boya kullandım dökülmeden 2-3 sene gitti.. sıcağa karşı dayankılısıda 4 sene gitse nolur gitmese nolur
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sahsen ben bauhaus'tan 2 tup spray boya almıstım .... bırını astar ıcın gumus dıgerıde son kat renk olucak ıcın beyaz 2sıde 600derece kadar dayananıklı sprey boya toplam malıyetı sanırm 45lıraya gelıyor bırde tel fırca almıstım temızlemek ıcın 2-3 aydır kullanıyorum halen aynı saglam cıkmıslardı hıc bırsey olmadı
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Benim tercihim böyle olurdu ;
Zımpara + Soba boyası > Üstüne istenilen renk ... |
|
|
|
#10 |
![]() |
bu kdar boyucak olan varsa sökim verim benimkieride boyatsın arada
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: PompaRezza, 406 Hdi
|
Zımpara+Motip Kaliper Astarı+Kalın Tanecikli herhangi bir boya+Son kat Motip ince tanecikli boya+Vernik
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
kanka buraya yazıyorum böyle ama gel benim kendi kaliperlerimi gör gülersin balata tozundan pislikten kaliper görünmüyo.Eskiden çok uğraşıyodum şimdi hiç vakit ayıramıyorum.Ama Çarşamba izinliyim bizim bahçede bir organizasyon yapalım bende kendiminkileri boyarım hem tekrardan
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Sökeriz ya vakit bol
yada Lift'i müsait olan biri olsa gider 1 saate hallederiz ama Lift olmadan işimiz baya bi uzun sürer bütün gün kriko ile kaldır indir
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Kanka abartmışsın sen ya
tinerle guzelce temizleyip ısıya dayanıklı boyayla 1 kat boyamıştım ben s2000de yarım saat sonra 1 kat daha vurdum walla araba takla attı pert oldu toplandı üstünde hala aynı boya vardı cayır cayır würth dedi biri bana ondan merak ettim nerde satılır die bu sefer ondan atim diyorum.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
sağlama aldım ama fazla almışım
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
dublicolor sprey boyaları var onların uzerınde yazıyor kac derece sıcaklıgaa dayanıklı dıyor hem motor blogu ıcın satılan boyaları var tavsıye ederım ben kule gergımı boyadım cıcek gıbı oldu
tavsıye ederım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
walla hırdavatçıdan 2tl ye sprey boya aldım hemen hemen 1 senedir boyalı hala aynı capcanlı boyadığım şekilde duruyo
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:28 ::::

bende kendiminkileri boyarım hem tekrardan
yada Lift'i müsait olan biri olsa gider 1 saate hallederiz ama Lift olmadan işimiz baya bi uzun sürer bütün gün kriko ile kaldır indir